23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Per Ekholm är ny vd för Proton Finishing

| Medlemsnyhet | Företag Proton Finishing AB

Per Ekholm är ny vd för Proton Finishing AB. Han tillträdde sin tjänst den 1 september 2017 och efterträder Tomas Enocson som efter 17 år i olika positioner inom Proton Group lämnat företaget.

Per Ekholm har under många år haft ledande positioner som vd och marknads- och försäljningschef inom olika branscher och företag, bland annat Hjältevadshus AB, Mount Blanc Group AB och Emballator Ulricehamns Bleck AB.

− Vi är mycket glada att vi har kunnat anställa Per och hälsar honom hjärtligt välkommen till oss på Proton, säger David Gustafsson, koncernchef Proton Group. Med sin breda erfarenhet kommer Per vara en stor tillgång i arbetet med att stärka Proton Finishings roll som en ledande ytbehandlare i Europa.

− Det är hedrande och det ska bli riktigt roligt att få förvalta och utveckla det fina arbete som Proton Finishing under Tomas Enocsons ledning lyckats med. Vi ska i samarbete med våra kunder ytterligare utveckla affären med en ständig strävan att framstå som det naturliga förstahandsvalet av samarbetspartner och leverantör, säger Per Ekholm, tillträdande vd.

Medlemsnyhet

Företag
Proton Finishing AB

Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Sverige
Proton Finishing AB

Tipsa en kollega

0.094