23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Generatorlösning för 24-80V hybridfordon

Nya GSM är en synkron trefasgenerator speciellt framtagen för mobila batteriapplikationer med batterispänning mellan 24 och 80 volt .

Maskinbyggare behöver idag av flera skäl utforska alternativ till traditionella drivlinor. I många fall där man idag använder förbränningsmotorer kan man möta sina nya krav med elektrisk hybriddrift. Att utveckla en hybriddrivlina innebär alltid att ett antal nya komponenter måste introduceras. En av de centrala komponenterna i ett hybridsystem är generatorn. Den startar förbränningsmotorn vid behov och ser till att batterierna förses med den energi som behövs.

Nya GSM är en trefasgenerator baserad på permanentmagnetteknologi (PMAC) speciellt framtagen för batteriapplikationer med batterispänning mellan 24 och 80 volt och passar för alla typer av hybridfordon med kontinuerlig effekt på upp till 24kW.

Tillsammans med en motorstyrning ur ACS-familjen bildas ett effektivt, pålitligt och underhållsfritt generatorsystem som är lätt att integrera i fordon och annan utrustning.

Läs mer om GSM och andra produkter på Regals hemsida:

GSM produktsida

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

EV

Tipsa en kollega

0.047