23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppspänningssystem för mätteknik från dk FIXIERSYSTEME

Uppspänningssystem från KmK Instruments leverantör dk FIXIERSYSTEME för taktil och optisk mätning.

KmK Instruments leverantör dk FIXIERSYSTEME vars kärnkompetens ligger i mätteknik med hjälp av modulär uppspänning har produkter inom områdena SPANNFIX, QUADERFIX, SCHIENENFIX, MICROFIX och SPEZIALFIX. Modulsystemen finns för både taktil och optisk mätning, vilka även är kompatibla med varandra.

SPANNFIX – Modulärt klämsystem för taktilmätning
Omfattande och intelligent modulärt system som består av baselement, konstruktionselement och klämelement för att fästa ett brett spektrum av arbetsstyckesgeometrier. 

QUADERFIX – Modulärt klämsystem för taktilmätning med rotationslåsfäste av modulära element
Omfattande och intelligent modulärt system som består av grundelement och strukturella element för integrering med SPANNFIX-systemelementen. Rotationslåsning möjliggör ett brett spektrum av arbetsstyckesgeometrier.

SCHIENENFIX – Modulärt klämsystem för optisk eller optisk-taktil mätning
Specifika moduler för optiska mätmaskiner, mätprojektorer och mätmikroskop som ett system av bas-, konstruktions- och spännelement för ett brett spektrum av arbetsstyckesgeometrier.

MICROFIX – Klämlösningar för mikrodelar från 0,30 mm till 10,00 mm
Lätt fixering med justerbara klämkrafter. För runda, symmetriska och kubiska delar.

SPEZIALFIX – Utveckling, design och produktion av speciallösningar
Speciella spännanordningar som utvecklats och tillverkats av dk enligt kundens önskemål, specifikationer och speciella krav. Kundspecifika testanordningar och mätinstrument, diagnosstationer, master- och referensmätare. Från enkelt till komplext.

Kontakta KmK Instrument i Västerås för utförligare information. Tel. 021-150 160. 

Läs mer på hemsidan.

 

Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områdena Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande Provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 22 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustri. Företaget har 10 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Tipsa en kollega

0.032