23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Folie - ny produkt i Alutrades sortiment

Sedan våren 2017 finns aluminiumfolie på Alutrades meny.

“-En ökad efterfrågan på marknaden samt ett uppstartat samarbete med en av de ledande tillverkarna av folie i Europa, är anledningarna till att vi plockat in folie i vårt sortiment”, säger VD Mattias Söderqvist.

I och med satsningen på folie har Alutrade under våren tillsatt en helt ny tjänst, där Stefan Winsth i juni började som foliesäljare. Stefan har tidigare arbetat på Kaeser Sweden AB och har lång erfarenhet av försäljning mot industrin. “-Jag ser det som en stor utmaning! Det är spännande att vara med från början och lära sig något nytt - om nya produkter, nya infallsvinklar, nytt kundunderlag. Det ska bli väldigt roligt!” säger Stefan.

Folie kan levereras i format från 50 mm upp till 1400 mm i bredd och i tjocklekar från 6,35 till 700 µm (mikrometer).

Aluminiumfolie används till en mängd olika områden och i ett flertal olika branscher. Livsmedel-, process-, fordons- och läkemedelsindustrin är bara några exempel, samt i produkter så som värmeväxlare, kablar och olika typer av filter.

Flera av de goda egenskaperna med aluminium kommer till sin rätt på olika sätt även i dessa områden – t ex lätthet, tålighet, värmeledningsförmåga och sist med inte minst återvinnings- och miljöaspekten.

Mer om folie kan ni läsa på www.aluminium.se

Alutrade AB
Box 165
351 04 Växjö
Växjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562894914

Kontaktperson

CW
Cecilia Wickström
Marknadskommunikation
+46 0470 74 54 11 cecilia.wickstrom@alutrade.se

Tipsa en kollega

0.063