Folie - ny produkt i Alutrades sortiment

| Medlemsnyhet | Företag Alutrade AB

Sedan våren 2017 finns aluminiumfolie på Alutrades meny.

“-En ökad efterfrågan på marknaden samt ett uppstartat samarbete med en av de ledande tillverkarna av folie i Europa, är anledningarna till att vi plockat in folie i vårt sortiment”, säger VD Mattias Söderqvist.

I och med satsningen på folie har Alutrade under våren tillsatt en helt ny tjänst, där Stefan Winsth i juni började som foliesäljare. Stefan har tidigare arbetat på Kaeser Sweden AB och har lång erfarenhet av försäljning mot industrin. “-Jag ser det som en stor utmaning! Det är spännande att vara med från början och lära sig något nytt - om nya produkter, nya infallsvinklar, nytt kundunderlag. Det ska bli väldigt roligt!” säger Stefan.

Folie kan levereras i format från 50 mm upp till 1400 mm i bredd och i tjocklekar från 6,35 till 700 µm (mikrometer).

Aluminiumfolie används till en mängd olika områden och i ett flertal olika branscher. Livsmedel-, process-, fordons- och läkemedelsindustrin är bara några exempel, samt i produkter så som värmeväxlare, kablar och olika typer av filter.

Flera av de goda egenskaperna med aluminium kommer till sin rätt på olika sätt även i dessa områden – t ex lätthet, tålighet, värmeledningsförmåga och sist med inte minst återvinnings- och miljöaspekten.

Mer om folie kan ni läsa på www.aluminium.se


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Alutrade AB

Box 165
351 04 Växjö
Sverige
Alutrade AB

Bilder och video

folie värmeväxlareförpackningarcoilbil flyg

Tipsa en kollega

0.074