23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Korroterm behövde ett specialbyggt blästerskåp

Bäckman Blästermaskiner AB levererade anläggningen som är helt skräddarsydd för Korroterms behov, ett blästerskåp med rullbanor som är anpassat för ytbehandling av aluminiumdetaljer på upptill 10 meters längd.

”- Vi känner till Bäckman Blästermaskiner sedan tidigare och vi vet att de gör bra grejer, säger John Wedberg, delägare och ansvarig för inköp på Korroterm i Linköping. En stor fördel är att Bäckman kan tillhandahålla egna servicetekniker här i Sverige och snabba reservdelsleveranser. ”

”- Förutom att anläggningen skulle vara skräddarsydd fanns det även krav på snabb leverans, 12 veckor", tillägger Mika Ström, Teknisk säljchef på Bäckman. Maskinen byggdes av Bäckmans enhet i Laholm, SBM.

Korroterm erbjuder ytbehandling med polymera termoplaster. Företaget har arbetat med termoplast i över 50 år och är en komplett leverantör, allt från idé och planering, till ytbeläggning och efterföljande montering.
>>Korroterm

För mera information kontakta Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner, tel 0590 125 49 eller Mika Ström, Teknisk säljchef, tel 070 2047438.

>>Läs om hur Bäckman Blästermaskiner arbetar med skräddarsydda lösningar.

På bild: Mika Ström, Teknisk säljchef Bäckman Blästermaskiner

 

Bäckman Blästermaskiner AB
Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Filipstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564024601

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032