Bättre, Snabbare, Säkrare - och med fri frakt

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

När du köper från en fysisk butik, kommer du att förvänta dig snabb och tillförlitlig kundservice, rätt pris och ett säkert ställe att göra affärer - du borde kräva detsamma från online-inköp, och här är det därför du får det vid ultra-filter.com

Tidigare har vi haft stort fokus på användbarhet, design och (inte minst) innehållet på vår hemsida / webbshop. Utan att äventyra dessa krav har vi arbetat uttröttligt sedan januari för att förbättra vår egen hemsida för att även uppfylla de krav som vi anser att kunderna borde ställa.

Säkerhet är nummer ett bekymmer för online-nedladdning, shopping, surfning eller någon annan interaktion online. Av denna anledning har vi implementerat en SSL-kryptering för alla sidor och delsidor på www.ultra-shop.se på alla språk. Den här krypteringen betyder all data som skickas från din dator till vår server, eller från vår server till din dator är säker från tredje parts skadlig kod eller datatyveri.
Processen att etablera en SSL-kryptering mellan din webbläsare och vår server är ögonblicklig och förklarade här:

 

  1. När du ansluter via en webbläsare till vår webbläsare, känner webbläsaren igen av vår SSL-kryptering och begär automatiskt att servern ska identifiera sig.
  2. Servern skickar en kopia av sitt SSL-certifikat till din webbläsare.
  3. Webbläsaren kontrollerar certifikatrotten mot en lista över betrodda SSL-krypteringar. Om certifikatet är erkänt och inte upphört, kommer din webbläsare att lita på webbplatsen och skicka tillbaka en SSL-sessionsnyckel.
  4. Servern använder en privat SSL-nyckel för att dekryptera sessionsnyckeln, och anslutningen är nu säkrad genom kryptering.

 

Hastighet är viktig. Alla har försökt köpa mat och väntar för länge i rad. Vissa människor blir irriterad, och vissa människor kommer bara att lämna, välja en konkurrerande butik eller vänta på en annan gång. Vi tror att detta är sant i alla typer av butiker, så med JITS ApS har vi slutfört en hårdvaruuppgradering för vår server, liksom att optimera vår hemsida genom att ta bort överflödig kod. Resultatet talar för sig själv, eftersom vår hemsida är nära 80% snabbare än tidigare.

Innehållet i vilken butik du kommer in, online eller fysisk, måste vara rätt. Rätt produkter till rätt pris, och vi är så övertygade om att vi ger dig det, att vi har haft våra listpriser offentligt och tillgängligt för direkt inköp sedan 2012.

Allt fler kunder har tagit sig till vår webbshop, för att fira detta och belöna alla nuvarande och framtida kunder erbjuder vi nu GRATIS SÄNDNING * på vår hemsida på mycket bättre villkor än tidigare. Dessutom kommer alla webbshoporder betalade online med kreditkort att tilldelas 5% rabatt på det totala ordervärdet.

Slutligen rekommenderar vi dig alltid att välja en pålitlig distributör för alla typer av inköp. Goda tecken på tillförlitlighet är mottaglig kundservice, tillgänglig dokumentation och för tekniska produkter, en specialkunskap om produkterna.

* Fri frakt på beställningar över 250 SEK.Pallar undantagna.

Links
https://www.ultra-shop.se/


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

80527cf5-bcff-41e3-88de-60f4c351ee83c58d5a5b-3a46-4b95-aefc-9f652e569c3244326a78-6312-45e5-b002-e255dbf1cad92ejmys4jugm46kob

Tipsa en kollega

0.086