Köp dina komprimerade filterelement själv - få 2 till 1

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Du kan nu få ultrafilterets högkvalitativa filterelementkonstruktion för andra märken än våra egna. Om du köper direkt i vår webbshop får du även 2 till 1 pris.

KAMPANJ 2 FÖR 1 (länk till produkter)

Genom 2017, erbjuder vi en speciell kampanjpris på tryckluftsfilterelement för alla andra än ultrafilter märket. Om du köper direkt från webbutiken och betala med kort, kommer vi att ge en extra filterelement för varje inköpt aktie. Filtret finns på vår sida: Element till tryckluft.

Filterelement för dessa märken är gjorda enligt samma designprincip som våra egna element, så du får samma hög energi och filtreringseffektivitet som du är van vid från ultrafilterprodukter. Våra produkter är upp till 60% mer energieffektiva än konkurrerande varumärken och vi kan därför garantera att våra komprimerade luftfilterelement är åtminstone samma kvalitet som alla ursprungliga märken och i många fall bättre.

Men från och med 12/6 kan vi även erbjuda gratis frakt på ännu mindre order än tidigare i vår webbshop, och denna affär gäller fortfarande med denna gratis frakt.

Detta specialpris inkluderar, men är inte begränsat till, filterelement för Atlas Copco, Kaeser, Domnick Hunter, Zander, Hiross, Walker, Stenhøj, Donaldson och många fler.

Kontakta oss idag med frågor
Telefon +45 82 30 30 20
E-post info@ultra-filter.com

 

Se mer genom Disse länkar:

Filterelement för 2 för 1 pris:
Filterelementen för tryckluft: ultra-filter.com/element-till-tryckluft/


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder och video

pleatedmediatech@2x-100crosscaps@2x-100Ultrafilter PE - hvid_bagultrafilter AK - hvid_baguflogo2016_medkontakt

Tipsa en kollega

0.057