PMC Cylinders växer

| Medlemsnyhet | Företag PMC Cylinders AB

Hela styrelsen var närvarande under invigning av PMC Cylinders fabrik i Nastola Finland.

Från 1’st April har PMC Cylinders övertagit PMC Hydraulic's cylinderproduktion i Nastola Finland, nu under namnet PMC Cylinders Oy. Enheten i Finland kommer att bli en fjärde Business Unit i PMC Cylinders som sedan tidigare har fabriker i Vaggeryd, Sävsjö och Hällaryd. Målsättningen är att öka konkurrenskraften och bli en ännu starkare cylinderleverantör på den finska marknaden säger PMC Cylinder Oy's VD Peter Blomquist. Nastolafabriken omsatte knappt 5 M€ 2016 och har drygt 25 anställda.

PMC Cylinders AB, som ingår i Nordstjernanbolaget Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för kundområdena Mobilt, Industri, Energi och Offshore & Marin.

Vi erbjuder också ett standardsortiment av hydraulcylindrar anpassade för industriella applikationer samt en egen serie av Kolvackumulatorer. PMC Cylinders är även specialister på kundanpassade kompletta hydrauliska system i kombination med hydraulcylindrar. I och med förvärvet av PMC Cylinders Oy kommer också renoveringar av hydraulcylindrar att få en mer framträdande plats.

PMC Cylinders har nu 230 anställda och omsätter 42 M€.

Läs mer på vår hemsida www.pmccylinders.com


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
PMC Cylinders AB

Box 20
567 21 Vaggeryd
Sverige
PMC Cylinders AB

Tipsa en kollega

0.057