Think Big Start Small

| Medlemsnyhet | Företag TRUMPF maskin ab

Det första maskinkonceptet som växer med Din framgång!

Är vi redo? - Det är frågan många företag ställer sig innan de tar steget in i den industriella plåtbearbetningsvärlden, särskilt när det kommer till kombibearbetning med stansning och laserskärning i samma maskin.

Det är därför som TRUMPF nu har utvecklat en maskin som förlitar sig på en ekonomisk lösning för att minimera dina investeringsrisker. Den modulära designen innebär att du kan uppgradera din stansmaskin till en automatiserad stansmaskin eller varför inte en kombinerad stans och lasermaskin när tiden är rätt?

Flexibiliteten i denna strategi kommer att hjälpa ditt företag att växa snabbare än konkurrenterna, och bana väg för en framgångsrik framtid.

 

TruPunch 1000 stansmaskin är din kostnadseffektiva inkörsport till industriell plåtbearbetning. Konvertera den sedan till en kombimaskin genom att ansluta en 3 kW TruDisk faskroppslaser. Med bara några ytterligare justeringar, drar du snart nytta av de enorma möjligheter som en kombination av stansning och laserskärning ger.
För att tjäna ännu mer gör din stans- eller kombimaskin ännu mer produktiv med automatisering, som dessutom är ett anmärkningsvärt ergonomiskt sätt att få jobbet gjort.

 

TruPunch 1000 och TruMatic 1000 fiber

Oavsett vilken nivå av konfiguration du väljer, levererar TruPunch 1000 och TruMatic 1000 fiber mer av vad du behöver. Automationskomponenterna är ett bra exempel här som erbjuder funktioner som är oöverträffade i denna maskinklass. Slutsatsen är att med dessa prisvärda maskiner, har TRUMPF gjort det enklare än någonsin för dig att starta eller utöka med nya tillverkningsmetoder.
 

Upptäck TruMatic 1000 fiber - den nya kombimaskinen som laserskär och stansar och kommer med en smart automation - allt på en mycket liten yta. Och upptäck TruPunch 1000 - den nya stansmaskinen som du kan uppgradera till en kombibearbetningscell för att matcha behov och ordersituation. Men det är inte den enda möjligheten, följande funktioner gör TruPunch 1000 och TruMatic 1000 fiber till den perfekta partnern för din plåtproduktion:

 

Delta Drive: det flygande stanshuvudet
Vårt utvecklingsteam har tagit fram en helt ny design för enheten som är både kompakt och dynamisk. För första gången eliminerar den patenterade Delta Drive behovet av att flytta plåt och arbetsbord i Y-led. Detta uppnås genom att stanshuvudet är konstruerat så att det  "flyger" fram och tillbaka, allt tack vare ett sofistikerat drivsystem.

 

Kompakt format,

TruPunch 1000 är väldigt kompakt och upp till 15 procent mindre jämfört med tidigare modeller. Och med det automatiskain - och utlastning systemet SheetMaster Compact förblir maskinen mycket utrymmesbesparande. Så här får du ett kraftpaket som dessutom ryms i ett tajt utrymme.

 

In- och utlastning: SheetMaster Compact

SheetMaster Compact laddar maskinen med små och medelstora plåtark och ämnen samt lastar ur restgitter och mikrobryggor.  Den har en lastkapacitet på tre ton.

Smart sortering:                                                                                                           Maskinen kan automatiskt sortera detaljer upp till 180 x 180 mm. Detaljer skickas ner i en ränna in i en tillfällig buffert enhet. Upp till fyra olika lådor kan placeras under maskinen. Buffertenheten väljer rätt låda att placera delar inuti. Om det behövs, finns det en lucka som automatiskt hanterar detaljer upp till ett format på 400 x 600 mm.

I TruMatic 1000 fiber frikopplar Delta Drive stansen från dynan, vilket banar väg för nya stanstillämpningar. En av höjdpunkterna av kombinerad drift är förmågan att mata ut små, laserskurna detaljer på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Ett offset motverkar att smådelar faller genom munstycket ner i skrotkorgen. Istället kan dessa små delar glida ner i en ränna och transporteras dit de ska.

Så här har du nu för första gången en maskin som växer med din egen verksamhet och dess framgång.  TruPunch 1000 stansmaskin är din lågrisk biljett till hela den värld av industriell plåtbearbetning som väntar. Och när du är redo så är det bara att uppgradera.

Med TruMatic 1000 fiber kombimaskin med stansning och laserskärning kan du åta dig en mängd olika slags jobb. Automatisera din maskin för ännu ett uppsving - genom att utnyttja våra smarta lösningar för in- och utlastning samt sortering av detaljer. När är det dags att satsa stort?

 

För mer information kontakta gärna Försäljningsansvarig Vertygsmaskiner på TRUMPF maskin ab – Stefan Wallén. stefan.wallen@se.trumpf.com

TRUMPF maskin ab Alingsås Tfn: 0322 66 97 00

www.se.trumpf.com

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
TRUMPF maskin ab

Box 606 (besöksadress Aleforsvägen 5)
441 17 Alingsås
Sverige
TRUMPF maskin ab

Tipsa en kollega

0.069