23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Haimer 40 År - Kvalitet vinner

| Medlemsnyhet | Företag Haimer

De har växt från den lilla verkstaden till ett globalt företag på bara 40 år.

Med kvalitetsprodukter när det kommer till verktygshållare, har  HAIMER GmbH utvecklats som företag från den lilla verkstaden till att bli en innovativ global spelare på bara 40 år. Med en kontinuerlig och stadig tillväxt har det familjeägda företaget etablerat sig som världsledande inom krymp- och balanseringsteknologi samt ledande i Europa när det gäller verktygshållare.

Företaget HAIMER – grundades av Claudia och Franz Haimer som den typiska lilla verkstaden den 1 mars 1977 – och har funits på marknaden med egna produkter sedan 1987. Numera agerar HAIMER som en systemleverantör för komplett verktygshantering. Som tillägg till det stora utbudet av verktygshållare, krymp- och balanseringsmaskiner, samt 3D sensorer och solida hårdmetallsfräsar, omfattas nu även sortimentet av förinställare.Av de 600 personerna som är anställda i familjeföretaget, jobbar 400 personer vid huvudkontoret i Igenhausen nära Augsburg. Hos företaget har filosofin "Kvalitet Vinner" varit praktiserad dagligen i 40 år nu. Som ett aktivt lärlingsföretag med närmare 50 lärlingar, har HAIMER kunnat säkra sina duktiga framtida medarbetare och bidra till att utbilda unga vuxna, samt att hjälpa till att säkra framtiden för vår tyska produktionsenhet.

Trots sitt engagemang för "100% made in Germany", har Haimer utökat sin globala närvaro och är nu aktiv på alla viktiga produktionsmarknader med sina 15 internationella dotterbolag. Den första januari tog HAIMER över Microset förintällare, vilka nu återfinns under namnet HAIMER Microset GmbH. Denna enhet i Bielefeld kommer att utökas ytterligare för att bli försäljnings- och marknadsföringsnavet i norra tyskland för HAIMER. Med Microset förinställare har HAIMER utökat sin produktportfölj och nu blivit en komplett systemleverantör för verktygshantering.

Precis som tidigare år, har företaget levererat en tvåsiffrig försäljningstillväxt 2016. Denna tillväxttakt är också målet för jubileumsåret 2017, särskilt när det globala intresset för de välkända produkterna från HAIMER växer kontinuerligt och det nyligen lanserade fräsprogrammet stadigt ökar i popularitet.

Detta år kommer Haimer att delta i den världsledande mässan, EMO i Hannover, med en 350 kvadratmeter stor monter - en händelse som ytterligare kommer att uppmuntra den positiva utvecklingen. Efteråt (mellan den 27 och 29 September, 2017) kommer företagets 40 års jubileum att firas på ett mycket speciellt sätt: under en stort öppet hus evenemang vid huvudkontoret i södra Tyskland, kommer Haimer inte bara att fira sin positiva företagets utveckling, man kommer också visa alla Höjdpunkter från EMO för intresserade besökare och visa varför i det långa loppet endast "kvalitet vinner".

Medlemsnyhet

Företag
Haimer

Weiherstr. 21
86568 Igenhausen
Tyskland
Haimer

Tipsa en kollega

0.063