23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dieselmotoroljan som håller lastbilsförarna på vägen

| Medlemsnyhet | Företag Univar AB

Att hålla vagnparken rullande och sköta underhållet effektivt kan vara avgörande för lönsamheten i en verksamhet med fordon oberoende vilken den är. Vi förstår att man för att vara konkurrenskraftig måste hålla fordonen säkra och tillförlitliga.

Bra smörjmedel bidrar till att förlänga fordonets livslängd, minska underhållskostnaderna och utsläpp, detta tillsammans ökar bilens tid på vägen. Rätt smörjmedel stöder också garantiavtal och tillverkarens specifikationer som branchnormer.

 Shell Rimula Ultra är Shells mest avancerade dieselmotorolja för tunga fordon. Branschstandarder för motoroljors prestanda förändras hela tiden, och därför har denna produkt utvecklats för att möta de senaste normerna och specifikationerna för slitageskydd och renhet. Oljan rekommenderas särskilt för högt klassade motorer som motsvarar utsläppskraven i Euro 5 till 6.

 Shell Rimula Ultra skyddar mot motorslitage och håller kunderna på vägen – hela vägen fram. Premiumoljor i Shell Rimula-serien är framtagna för att ge överlägset slitageskydd även i svåra körförhållanden.

 Shell Rimula Ultra är formulerad med hjälp av Shell Dynamic Protection Plus teknologi. Denna unika kombination av Shell PurePlus teknologi (Shells egna gas-to-liquid process) med nya Adaptive Additive teknologin resulterar i en rad fördelar.

Genom att hjälpa motorer att gå smidigt i alla förhållanden kan Shell Rimula Ultra 5W-30 med Dynamic Protection Plus teknologi minska risken för haverier och begränsa den tid och kostnad som går till underhåll. Det viktigaste är att den hjälper fordonet att stanna längre på vägen, vilket skapar lönsamhet för din verksamhet.

Univar är distributörer av Shells smörjmedel i hela Norden. Det betyder att vi erbjuder dig ett komplett utbud av högkvalitativa produkter från ett av världens största smörjmedelsbolag. Tillsammans med vår tekniska expertis, höga servicekänsla och kunskap om marknaden är vi en värdefull samarbetspartner för dig. För mer information besök vår hemsida

Ta reda på vilket smörjmedel från Shell som bäst passar era behov och fordon via webbverktyget Shell LubeMatch, eller kontakta din lokala Univar-representant. Telefon 40 35 28 01.

 Välkommen att kontakta oss!

Medlemsnyhet

Företag
Univar AB

Kungsgaten 6
Box 4072
211 49 Malmö
Sverige
Univar AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078