23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säljkontoret i Göteborg har flyttat till Nääs Fabriker!

| Medlemsnyhet | Företag TSM Smartstoring AB

Glada miner hos säljteamet i Nääs när kollegorna var på besök på årets första träff!

Vi är glada att kunna informera om att säljkontoret i Göteborg har flyttat till nya och mycket finare omgivningar. Platsen vi valt är Nääs Fabriker i Tollered, cirka 30km öster om Göteborg. Där har man konverterat ett gammalt bommullsspinneri med omkringliggande byggnader till ett fantastiskt affärscenter. Ungefär 50 företag av alla möjliga slag hyr redan nu lokaler där och det ger intressanta möjligheter för nya samarbeten.

Nääs fabriker ligger i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången. Här finns tillgång till alla bekvämligheter, inklusive ett hotell med 80 bäddar. Det är väl tveksamt om era säljkontakter, Johan Ahlgren och Kjell-Åke Olsson kommer att ha tid att utnyttja bastun vid sjön eller ta längre promenader längs skogsstigarna, men de kommer i alla fall att kunna andas in frisk luft när de jobbar med att ta fram de bästa möjliga lösningarna för er!

Nääs ligger bra till för både tåg, buss och bil

Nääs fabriker ligger också bra till när det gäller att resa till eller ifrån. Det finns bra tåg- och bussförbindelser och det ligger väldigt när E20. Till Göteborg tar det en halvtimma och ännu snabbare går det att ta sig till Landvetters flygplats, utan att behöva ta sig igenom staden. Så varför inte planera in ett besök hos oss? Vi visar er gärna omkring!

Säljkontorets nya adress:
TSM Smart Storing AB
Spinnerivägen 1, fack 5023
448 51 Tollered


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
TSM Smartstoring AB

Töllås 433
473 91 Henån
Sverige
TSM Smartstoring AB

Tipsa en kollega

0.052