23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Känner du till vår Flexibox?

| Medlemsnyhet | Företag TSM Smartstoring AB

Flexibox är ett verkligt flexibelt system, utformat så att 2 lådor passar på en vanlig 800mm x 1200mm utdragbar hylla. Individuella fack bildas med genomskinliga plastavdelare som ger upp till 96 fack (100mm x 100mm) per hylla

 

Flexibox i rampljuset

 Du har kanske lnvesterat i en toppmodern lagring baserad på Utdragsenheter eller Industribyråer (eller både och) i din verksamhet. Men känner du till våra Flexiboxar?

Här är en chans att höja värdet på en investering genom att komplettera utdragbara plan med ett modulärt box-system. För att skapa ordning och reda för små komponenter som annars lätt kommer bort eller förvaras på ett orationellt vis.

 Flexibox är ett verkligt flexibelt system, utformat så att 2 lådor passar på en vanlig 800mm x 1200mm utdragbar hylla. Individuella fack bildas med genomskinliga plastavdelare som är slitsade och kan byggas ihop till olika fackstorlekar - ger upp till 96 fack (100mm x 100mm) per hylla. Höjden på lådan är helt anpassningsbar i steg om 50 mm och kan byggas efter ditt önskemål. Man kan välja höjd på 50mm,100mm,150mm eller 200mm. Öppenhet betyder att det verkligen är lätt att hitta det objekt som du vill ha och därmed kan man kontrollera lagernivåer med ett ögonkast. Om ditt behov förändras, är det bara att konfigurera facken - Flexibox kan enkelt lyftas ut på arbetsbänken när du vill ändra, eller när du skall arbetar med ett projekt.

* Flexibox är också idealiska för lagerautomater!

Utformade och tillverkade i Sverige, särskilt för Smart Storing, är den unika Flexiboxen egentligen det enda rationella sättet att organisera små detaljer och utnyttja varje kvadratmillimeter av utrymmet. Den är patenterad och är endast tillgänglig genom vårt egna distributionsnätverk. De är normalt levererade i blått, men ta kontakt om du vill beställa en icke-standardfärg.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
TSM Smartstoring AB

Töllås 433
473 91 Henån
Sverige
TSM Smartstoring AB

Tipsa en kollega

0.078