23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nässjöföretag blir komplettleverantör till husvagnstillverkare

På Nässjöföretaget Industrilås är man nu glada över att ha kvalificerat sig som komplettleverantör till en av Europas största tillverkare av husvagnar och husbilar. Särskilt mycket arbete har legat bakom att finna innovativa lösningarna för specifikt husvagnar och husbilar. Just företagets design- och konstruktionsavdelning har spenderat många kreativa timmar för att lösa de industrispecifika problemen. Dessutom har det initialt inneburit många utmaningar för en liten underleverantör som Industrilås, att börja föra en diskussion med de stora leverantörerna i branschen.

Industrilås representant Joakim Larsson berättar: "-Jag är mycket stolt över att vi slutligen lyckats bli leverantör till en så konkurrensutsatt industri som just husvagnstillverkare. Priserna är pressade till max i hela Europa - och därför det är härligt att ett litet Nässjö-företag med svensk tillverkning och svensk montering lyckas konkurrera på den internationella marknaden".

Denna order blir en fjäder i hatten för Industrilås, som nu levererar såväl handtag, gångjärn, inbyggnadslås samt tätningslister till husvagnsindustrin. De har tidigare endast levererat mindre mängder och vissa specialprodukter, men detta blir första gången som de blir en sk. "komplettleverantör", med en mängd olika produkter till just denna bransch. I Sverige fanns det ca 270 000 husvagnar under 2009. I Europa tillverkas det idag ca 120 000 nya husvagnar varje år och antalen stiger hela tiden.

"-Det är extra roligt att få leverera till just husvagnsindustrin. Vi är nämligen många på Industrilås som åker på semester i just husvagnar, så nu får vi glädje av våra produkter såväl i arbetet som på fritiden", avslutar Joakim Larsson nöjt.

Industrilås AB tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn av hög kvalitet och design till rätt pris. Företaget arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och inkapslingar utomhus och inomhus. Typiska användare bygger elkapslingar, serverskåp, teleskåp, tåg, generatorer, husvagnar, släp, verktygslådor och liknande produkter.

Det som skiljer Industrilås från övriga tillverkare av lås, handtag, gångjärn är att de behärskar hela tillverkningsprocessen; gjutning av plast och zink, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning.

Industrilås finns i Nässjö med 150 anställda. Därtill finns återförsäljare i 21 länder.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.094