23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny VD hos Regal Components

Pär Gustafsson blir ny VD för Regal Components och tillträder den 7 augusti.

Pär Gustafsson har utsetts till ny verkställande direktör för Regal Components AB och tillträder sin tjänst den 7 augusti 2024. Han kommer närmast från Scandiflash AB där han som VD har haft en avgörande roll i att omvandla företaget till en effektiv organisation med god lönsamhet.

Pär har en bakgrund inom företagsledning och produktutveckling och har tidigare arbetat i olika ledande roller. Anders Jonsson, tidigare VD för Regal Components, kommer att fortsätta sitt engagemang inom företaget som styrelseledamot.

Med Pär vid rodret och Anders som stöd, ser företaget en ljus framtid och möjligheter till fortsatt tillväxt och framgång.

Läs hela nyheten: Ny VD hos Regal Components

För mer information, kontakta:
info@regal.se
+46 (0)18 65 70 00

---

Regal Components AB
Med över 30 års erfarenhet stödjer vi maskinbyggare genom att tillhandahålla produkt- och systemlösningar inom sensorer och givare samt elektriska drivsystem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, från mindre modifieringar eller add-ons till kundunika produkter.

Kvalitet är kärnan i vår verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och uppfyller både funktionssäkerhet och andra myndighetskrav.

Med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen.

Behöver du hjälp med att hitta en smart lösning till din applikation?
Kontakta våra experter idag:

Följ oss på LinkedIn för att läsa om våra senaste nyheter!

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

RCk
Regal Components kundservice
+46 018 65 70 00 info@regal.se

Tipsa en kollega

0.031