23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm AB finns där för dig hela sommaren

Sommaren är här, och semestern väntar runt hörnet för många av oss. Detsamma gäller naturligtvis också på Carsten Holm AB, men bara lugn: du får fortfarande samma goda service som under resten av året.

Normala öppettider hela sommaren
Vi håller nämligen igång industrin även om stora delar av Sverige går på semester.

Hela sommaren ser vi på Carsten Holm AB till att ingen saknar packningar och tätningar. Vi står som alltid redo att vägleda, producera och skicka ordrar till nya och befintliga kunder både i Danmark och i andra länder.

Du får tag på oss under normala öppettider:

Måndag till torsdag kl. 8.00-16.30
Fredag kl. 8.00-15.00

Dag-till-dag-leverans
Vi har alltid ett stort varulager av packningar och tätningar av standard och specialmodell, så att vi kan leverera 98 procent av alla ordrar från dag till dag.

Om du behöver tätningar och packningar som inte finns som standard- eller lagervaror, tillverkar vi dem snabbt och enkelt efter kundens mått.

 Vi önskar er alla en riktigt god sommar! 

Holm group
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen. Holm Group utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

 

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.046