23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Innovativa givare och systemelektronik

Med ett omfattande produktutbud är vi en perfekt rådgivare och komponentleverantör, lokalt och globalt. Men också en kompetent utvecklingspartner för systemarkitektur. HYDACs pålitliga komponenter och robusta systemlösningar lägger grunden för innovativa systemlösningar till dagens och morgondagens mobila maskinsystemarkitektur.

För den optimala systemarkitekturen i era mobila maskiner

Digitaliseringen har stor inverkan på hur mobila maskiner kommunicerar med världen utanför vilket öppnar upp nya möjligheter för maskinhantering, utökad funktionalitet, högre tillgänglighet och ökad produktivitet. Vi hjälper våra kunder att bygga optimala lösningar för deras marknader med hjälp av vårt omfattande produktutbud som består av allt från givare, controllers och bildskärmar till omfattande anslutna applikationer och molntillämpningar.

En stor del av utvecklingen och tillverkningen av många produkter sker i våra egna fabriker. HYDAC är ett av få företag som utvecklar och tillverkar sensorceller med tunnfilmsteknik för tryckgivare. Detta gör att man har möjligheten att implementera kundspecifika krav redan vid utvecklingen av sensorcellerna och kan på så sätt tillverka produkter som är anpassade för tillämpningar med en hög mätkvalitet och mekanisk robusthet.

Huvudområden för givare och systemelektronik

Systemarkitektur

Service, enkel användning och maskintillgänglighet. Våra lösningar hjälper er med era utmaningar genom våra produkter, såsom givare, controllers, bildskärmar och gateways, i kombination med kompletterande programvara, simuleringar, testning och molnapplikationer. Detta är nyckeln till god systemarkitektur och ni kan härigenom nå de stränga kraven som ställs på mobila maskiner. HYDAC hjälper er med produkter, rådgivning och teknisk service genom hela planeringsfasen och produktionsstart till eftermarknaden.

Funktional safety

Ökad komplexitet på maskiner och krav på maskiners praktiska användning gör att funktionell säkerhet på mobila maskiner har blivit en viktig del i varje utvecklingsprocess. Det finns flera nationella och internationella standarder som varje maskintillverkare måste följa. HYDAC har många komponenter som är tredjepartscertifierade av TÜV i enlighet med ISO 13849, ISO 25119, ISO 26262 och ISO 19014 som verifierar deras säkerhetsrelaterade kvalitet. Våra sensorer, subsystem, styrningar och utvecklingsverktyg hjälper er att uppfylla viktiga standardkrav.

Tillståndsövervakning och förebyggande underhåll

Snabbare felsökning och bättre service med tillståndsövervakning och förebyggande underhåll. Insamling av data som gör att ni tidigt kan upptäcka fel eller planera för kostnadseffektiva serviceintervall genom fjärråtkomst till maskiner. HYDAC har lösningarna för effektiv tillståndsövervakning som  minimerar nedtid och maximerar tillgänglighet.

Smarta givare

Smarta givare kan, utöver basfunktionalitet såsom mätvariabler, även ge ytterligare viktig information som t.ex. rekommenderade åtgärder. HYDAC tillhandahåller smarta givare med ett stort antal funktioner; åtkomst till datahistorik, rekommenderade åtgärder baserat på algoritmer m.m. Upptäck maskinfel snabbare och minska kostnaderna för service och underhåll.

Positionsdetektering

Vid automatisering spelar positionsgivare en viktig roll. HYDAC har innovativa och robusta sensorer för linjär position, vinkel och lutning för alla typer av assistansfunktioner, styrfunktioner i sluten krets och övervakningsfunktioner. Vi hjälper er att hitta den optimala lösningen baserat på tillämpning, era miljöförhållanden och möjligheten till mekanisk integration.

System för digital förbättring av synfältet

Skräddarsydda lösningar för en bättre synvinkel i mobila maskiner genom skräddarsydda systemlösningar baserade på era behov. HYDAC finns som en partner för att rådge kring och utveckla synfältslösningar för enkel integrering och hantering.

E-mobility

Slipp lokala avgasutsläpp, buller och vibrationer med e-mobility. Fördelarna är många. Vi har ett kompletterande utbud av elektroniska produkter för vätgas- och batteridrivna fordon samt mobila maskiner. Med vår omfattande kunskap har HYDAC lanserat en ny serie vätgastryckgivare som används globalt i fordon med bränsleceller där kompatibiliteten med vätgas är säkerställd genom användning av speciella material. Enheterna är certifierade enligt E79/2009. 

🔎 Läs mer och upptäck vårt omfattande produktutbud inom givare och systemelektronik

👋 Välkommen att kontakta oss med era frågor kring givare och systemelektronik!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.047