23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand övertar hydraulverksamhet i Oskarshamn

Hydroscand AB har glädjen att meddela att de från 3 juni övertar Gustafssons Uthyrning AB:s hydraulverksamhet i Oskarshamn, en strategisk utvidgning som stärker företagets närvaro och serviceutbud i regionen. Detta är en del av Hydroscands engagemang för att kontinuerligt erbjuda högkvalitativa och tillgängliga lösningar inom hydraulik och industriella komponenter.

Gustafssons Uthyrning AB, som tidigare i år förvärvades av Renta AB, har länge varit en betrodd leverantör av slangar, ledningskomponenter samt reparationer och service i Oskarshamn, Vimmerby och Västervik. Genom denna affär tar Hydroscand över företagets hydraulverksamhet och förbinder sig att upprätthålla och vidareutveckla den höga servicenivå som kunderna är vana vid.

–Vi kommer att upprätthålla den utmärkta service som Gustafssons alltid har stått för i Oskarshamn med omnejd, samtidigt som vi fortsätter att utöka vårt utbud av produkter och tjänster i regionen, säger Niklas Augustsson, regionchef på Hydroscand AB.

Hydroscand ser fram emot att välkomna Gustafssons kunder och att fortsätta att erbjuda produkter och tjänster som inte bara möter, utan också överträffar kundernas förväntningar. Företaget är fast beslutet att fortsätta sin tillväxt och utveckling, samtidigt som man bidrar till att möta lokalsamhällets behov.

Läs mer om Hydroscand.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Tipsa en kollega

0.031