23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OLSONS breddar programmet med LVD plåtbearbetningsmaskiner

OLSONS har ingått avtal med LVD om exklusiv distribution av deras plåtbearbetningsmaskiner i Sverige och Danmark. Förvärvet av Trekomp Maskinservice AB stärker OLSONS serviceexpertis. 40 anställda totalt.

OLSONS har tecknat avtal med LVD, Belgien, som exklusiv distributör av LVD’s plåtbearbetningsmaskiner för Sverige och Danmark

LVD är en ledande tillverkare av plåtbearbetningsutrustning, inklusive laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar, automatiska och halvautomatiska panelbockar, gradsaxar och automationssystem, integrerade och stödjande av dess CADMAN®-programsvit. LVD Industry 4.0-redo produkter och teknologi möjliggör smart tillverkning.

 

OLSONS fokus på trygga maskinköp förstärks

OLSONS har varit verksamt i mer än 50 år med fokus på den nordiska marknaden. Företaget har omfattande erfarenhet av försäljning och support av hydraul- och mekaniska pressar och representerar ledande maskinleverantörer. Det är känt för sin starka serviceorganisation med ett nätverk av servicetekniker strategiskt placerade över hela regionen. Dessutom erbjuder företaget lager av reservdelar, maskin-uppgraderingar, utbildning och underhållssupport.

OLSONS förvärvade nyligen Trekomp Maskinservice AB, en serviceorganisation som stödjer ett brett spektrum av kantpress- och gradsaxmärken, vilket ytterligare ökar deras serviceexpertis och fältservicenärvaro.

Personalen i tidigare LVD Scandinavia AB kommer i sin helhet inkluderas i Trekomp Maskinservice AB från 1 juni 2024 för att ytterligare stärka kompetens och support för LVD maskiner inklusive Pullmax maskinprogram.

Efter denna integration kommer OLSONS organisation att växa till nästan 40 anställda.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Tipsa en kollega

0.046