23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hållbara och anpassade profiler för lagerindustrin

Welser Profiler är din pålitliga partner för rullformade profiler som är både hållbara och mångsidiga. Vi erbjuder profiler i stål och andra metaller som passar perfekt för olika lager- och lagringssystem, inklusive pallställ, hyllsystem, och andra strukturella element.

Skräddarsydda profillösningar för lagerindustrin, med över 90 rullformningslinjer och en bred kapacitet kan vi leverera profiler som möter de specifika behoven i lagerindustrin. Våra profiler kan ha godstjocklekar från 0,3 till 8,2 mm och plåtbredd upp till 1 000 mm. Dessutom kan vi tillverka profiler med längder upp till 27 meter, vilket ger dig flexibiliteten att skapa skräddarsydda lösningar för dina lagringssystem.

Innovativ teknik och miljömedvetenhet. 

Vi använder avancerad teknik som induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling med mera, vilket säkerställer att våra profiler är av högsta kvalitet och precision. Dessutom är vår produktionsprocess miljövänlig och ISO 14001- och ISO 50001-certifierad. Vi transporterar råvaror med elektriskt drivna tåg och använder solenergi för att driva vår produktion, vilket hjälper oss att minska vårt koldioxidavtryck.

Nordisk Närvaro. 

Sedan 1978 har Welser Profiler varit en pålitlig partner för lagerindustrin i Norden. Med tusentals unika profiltvärsnitt har vi levererat skräddarsydda lösningar till Sverige och andra nordiska länder. Vårt mål är att hjälpa dig skapa hållbara och effektiva lagringssystem som möter dagens krav på effektivitet och miljövänlighet.

Välj Welser Profiler för ditt nästa lagerprojekt och få tillgång till högkvalitativa och hållbara profiler.

Besök vår hemsida på www.welser.com för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina projekt.

Sökord: Lagerprofiler, Stålprofiler, Lagringssystem, Pallställ, Hyllsystem, Teknik, Miljö, Skräddarsydda profiler.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.047