23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hos DynaMate är dina mätskalor i trygga händer

DynaMate och HEIDENHAIN har ett långtgående samarbete. Som auktoriserad servicepartner åt HEIDENHAIN genomför vi kontroll och reparation av mätskalor. Vi säkerställer att dina mätskalor är i toppskick och har både utrustning och kompetens för kalibrering och programmering av såväl inkrementella som absoluta mätskalor.

Som servicepartner till HEIDENHAIN genomgår våra medarbetare regelbundna utbildningar i HEIDENHAIN:s mätsystem för att säkerställa att vår kompetens möter de senaste behoven inom svensk industri. Dessutom har vi behörighet att installera och driftsätta de absoluta mätinstrument som är väletablerade på marknaden.

Vi är snabbt på plats

Vi finns nära HEIDENHAIN:s skandinaviska lager med många lagerförda produkter vilket är en nyckelfaktor när du behöver en snabb insats.

Vi arbetar inte bara mot slutkunder utan även underhållsavdelningar inom svensk industri vilket innebär att vi har en mycket bred exponering och en gedigen kunskap om industrins olika maskiner och produktioner.

Servicepartner åt HEIDENHAIN

Våra medarbetare är utbildade i reparation och kontroll av mätskalor från HEIDENHAIN vilket innebär att du som kund kan skicka dina HEIDENHAIN-mätskalor direkt till oss för reparation.

”Reparation av mätskalor är en viktig tjänst på eftermarknaden. För oss är det väsentligt att ha en extremt bra partner som snabbt kan erbjuda våra kunder förstklassig service, här kommer DynaMate in i bilden”
Per Wincent, VD HEIDENHAIN Scandinavia.

Är dina mätskalor i behov av reparation?

Hör av dig till oss för reparation och kontroll av dina mätskalor:
maskinservice@dynamate.se
016 551 23 02

Läs mer

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.062