23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Processoptimering i bryggeriet med Bürkert

Den konsekventa, individuella smaken i ölproduktion är lika känslig som livsmedelshygien och livsmedelskonformitet. Detta kräver hög precision vid mätning och reglering av alla vätskor från olika gaser och ånga under hela bryggningsprocessen. Som ett av de ledande företagen inom automatisering och digitalisering av vätskeprocesser för bryggerianläggningar erbjuder Bürkert inte bara enskilda komponenter som processventiler utan även integrerade lösningar, t.ex. det helautomatiska luftningssystemet för vört, som förhindrar kassationer och ger tillförlitlig luftning. Från fermentering i brygghuset och lagring till buteljering.

Den konsekventa, individuella smaken i ölproduktion är lika känslig som livsmedelshygien och livsmedelskonformitet. Detta kräver hög precision vid mätning och reglering av alla vätskor från olika gaser och ånga under hela bryggningsprocessen. Genom att använda lämplig mät- och kontrollteknik möjliggör vi sömlös övervakning och tillförlitlig reglering av specifika parametrar för hållbara och repeterbara processer som garanterar en konsistent smak.

Maximal processkontroll tack vare intelligent automation samt minimal energiförbrukning genom användning av exakta proportionalventiler för temperaturreglering i kylkretsen och effektivare användning av resurser i CIP/SIP-applikationer genom minskad kemikalie- och vattenförbrukning.

Processoptimering i bryggeriet

Lagring
Krav: Karbonatisering och blandning av blandade öldrycker efter lagring.
Bürkerts lösning: Bürkerts lösning: Mass Flow Controller för exakt styrning av CO2-innehållet och optimala blandningsförhållanden tack vare FLOWave-volymflödesmätaren.

Tappning
Utmaningen: Snabb, repeterbar påfyllning av öl.
Bürkerts lösning: FLOWave volymflödesmätare med integrerad satsregulator i kombination med fyllningsventiler – inklusive exakt tryckkontroll i matartanken.

Fermentering
Krav: Exakt temperaturkontroll för att säkerställa optimala fermenteringsförhållanden.
Bürkerts lösning: Intelligent nätverksbaserade processventiler styr och reglerar ständigt kylmediet och transporterar produkten på ett tillförlitligt sätt i fermenteringsprocessen.

Läs vidare hur Bürkert kan hjälpa er att optimera er processer i bryggeriet.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.06