23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stor efterfrågan på kundspecifika set

Carsten Holm AB, leverantör och tillverkare av standard- och specialtätningar, har de senaste åren märkt en stor efterfrågan på kundspecifika set.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Allt fler av våra service- och underhållskunder föredrar att ha egna, unika set. Ett set utgörs av en rad packningsdelar som passar en specifik tillämpning. ”Vi märker att kunderna lägger ned mycket tid innan de är redo att beställa de enskilda delarna var och en för sig, och ändå löper de risk att göra felaktiga beställningar. Det kan spara tid och pengar att istället få alla packningar samlade i ett komplett, specialanpassat set. På så sätt får kunderna alltid rätt set med packningar och det går enkelt och snabbt att beställa”, säger säljchef Michael Jacques Lauritsen på Carsten Holm AB

En mängd olika kombinationsmöjligheter
Ett set från Carsten Holm AB kan monteras på en mängd olika sätt beroende på produktsammansättning, material, mått och antal delar. Det är kundens önskemål och behov som avgör hur setet sätts samman. Det kan till exempel bestå av följande separata delar:


Vi gör det enkelt
När vi har hittat rätt kombination som bäst matchar det ursprungliga setet eller till och med överträffar det, tar vi fram en innehållslista, referensnummer och ett unikt artikelnummer så att våra kunder alltid snabbt och enkelt kan beställa samma set nästa gång.

Vill du att vi ska hjälpa er också att spara tid när det är dags att beställa packningar? Då är det bara att kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55, Det finns också mer information på vår webbplats.

 

Holm group
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen. Holm Group utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.


 

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.045