23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand lanserar klimatsmart trädgårdsslang, Garden Eco

Hydroscand lanserar Garden Eco, en ny klimatsmart trädgårdsslang som är tillverkad av återvunnet material och fri från skadliga kemikalier.

Garden Eco är en unik trädgårdsslang med fokus på hållbarhet och miljövänlighet, som nu introduceras på marknaden av Hydroscand. Den innovativa trädgårdsslangen är utformad för att erbjuda trädgårdsentusiaster en hållbar och pålitlig lösning samtidigt som den minskar miljöpåverkan. Slangen bidrar till att göra trädgårdsarbete mer miljövänligt och ansvarsfullt.

– Vi ville ta fram en klimatsmart produkt som är av riktigt bra kvalitet, och det har vi lyckats med genom Garden Eco. Den nya trädgårdsslangen visar att klimatsmarta produkter kan vara precis lika bra som andra produkter, och är ett tryggt och hållbart val för våra kunder, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för lågtryck på Hydroscand.

Garden Eco är tillverkad av minst 60% återvunnet material och fri från ftalater, kadmium, barium, bly och BPA. Garden Eco kompromissar inte på kvalitet eller funktionalitet. Den är robust, tålig mot UV-strålning och har en flexibel design som gör den enkel att hantera i trädgården. Slangens armering garanterar formstabilitet vid tryckbelastning.

Trädgårdsslangen är dessutom lätt att rulla upp och förvara, vilket gör den idealisk för både små och stora trädgårdar. Medföljande kopplingar är även de tillverkade av minst 60% återvunnen plast och säkerställer att slangen passar alla behov och användningsområden för bevattning i en trädgård.

Hydroscand har länge varit engagerade i att erbjuda lösningar som inte bara löser kundernas utmaningar, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. För sitt hållbarhetsarbete har Hydroscand belönats med EcoVadis-bronsmedalj. EcoVadis är en av världens mest erkända hållbarhetsvärderings- och bedömningsplattformar och är en helt oberoende organisation, som utvärderar och bedömer 21 hållbarhetskriterier inom fyra kärnteman: Miljö, Arbete och Mänskliga Rättigheter, Etik och Hållbar upphandling.

Garden Eco är det senaste tillskottet till Hydroscands sortiment och understryker företagets engagemang för innovation och hållbarhet.

Läs mer om Garden Eco.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Tipsa en kollega

0.031