23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Promet Precision och Toponova inleder samarbete

Toponova och Promet Precision, två ledande aktörer inom sina respektive områden, har meddelat att de inleder ett strategiskt samarbete för att driva innovation och kvalitetssäkring inom tillverkningsindustrin framåt. Detta partnerskap kommer att förena Promets expertis inom mätutrustning för ytstruktur med Toponovas spetskompetens inom kvalitetssäkring av ytstruktur, med målet att skapa unika lösningar och bidra till industrins utveckling.

Promet, grundat 1993, har varit en pålitlig partner för tusentals kunder inom tillverkningsindustrin med fokus på mätteknik av högsta kvalitet från ledande tillverkare. Toponova, å andra sidan, har sedan 1995 varit en ledande aktör inom kvalitetssäkring av produkters ytstruktur, med expertis inom ISO GPS: mätning, analys och kravsättning av ytstruktur.Genom att kombinera sina resurser och erfarenheter kommer Promet och Toponova att erbjuda skräddarsydda lösningar som sträcker sig från design- och konstruktionsstadiet till den färdiga produkten, vilket möjliggör kontroll under hela produktionsprocessen. Detta samarbete förväntas inte bara främja innovation och utveckling utan också skapa nya affärsmöjligheter och stärka båda företagens positioner på marknaden.

Henric Hilmersson på Promet uttrycker sin glädje över samarbetet och betonar att Toponova är en pionjär inom ytstruktur, vilket kommer att komplettera Promets expertis på ett idealiskt sätt. Stefan Rosén, VD för Toponova, delar denna entusiasm och ser fram emot att tillsammans med Promet skapa spännande möjligheter och forma framtiden för tillverkningsindustrin.Promet Precision AB, med bas i Eskilstuna, har sedan sin grundning varit en ledande aktör inom mätteknik för tillverkningsindustrin. Med hög kvalitet och kundfokus strävar de efter att maximera kundens investeringar och utvecklingsmöjligheter.

Toponova, med kontor och surfaceLAB i Halmstad, har med sin unika metod Toponova Surface Quality Management System specialiserat sig på kvalitetssäkring av produkters ytstruktur genom mätning, analys och utbildning. Deras engagemang för att driva branschen framåt har gjort dem till en erkänd ledare inom området. 

Det strategiska samarbetet mellan Promet och Toponova förväntas bli en framgångsrik resa mot att skapa innovativa lösningar och stärka kvalitetssäkringen inom tillverkningsindustrin. Med sin gemensamma erfarenhet och kompetens är de redo att möta framtidens utmaningar och möjligheter med öppna armar.

 

 

Promet Precision AB
Mått Johanssons väg 9
633 46 ESKILSTUNA
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564678877

Kontaktperson

HH

Tipsa en kollega

0.032