23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ZEISS presenterar Quality Innovation Days

Årets digitala evenemang inom mätteknik och mjukvara arrangeras 15–19 april 2024.

I år lanserar ZEISS nya Quality Innovation Format med fyra dagars digitala möten under namnet Quality Innovation Days. Det blir en unik möjlighet för alla som är intresserade av mätteknik att få nya insikter och utbyta idéer och erfarenheter med experter från hela världen.

Under evenemanget kommer ZEISS att presentera mättekniklösningar, produktinnovation och utveckling i olika sammanhang. Lanseringen av Quality Innovation Format innebär också att ZEISS hädanefter kommer att delta i den internationella mässan CONTROL vartannat år. Det betyder att ZEISS inte deltar i CONTROL 2024.

Digitala evenemang med globala branschexperter

Under årets ZEISS Quality Innovation Days kan kvalitets- och mättekniker från hela världen delta i branschspecifika evenemang varje dag under en intensiv vecka. Deltagarna kommer att få en inblick i en rad olika ämnen.

Under spännande keynotesessioner kommer kända branschexperter att fokusera på framtiden för mätteknik och mjukvara inom kvalitetssäkring. Deltagarna kan också välja bland ett stort urval av breakout-sessioner där de kan öka sin kunskap och lära sig av andra användare. Eftersom det kommer att vara ett interaktivt format kan deltagarna ställa frågor direkt till branschfolk och experter från ZEISS.

Skriv in i kalendern: 15–19 april 2024

Lägg in ZEISS Quality Innovation Days i din kalender nu. Evenemanget äger rum 15–19 april 2024 och är en unik möjlighet att skaffa sig nya insikter och utbyta idéer med branschexperter från hela världen.

Fakta om ZEISS

ZEISS är ett internationellt ledande teknikföretag inom optik och optoelektronik. Det senaste räkenskapsåret genererade ZEISS-koncernen en årlig omsättning på totalt 10 miljarder euro inom de fyra affärsområdena Semiconductor Manufacturing Technology, Industrial Quality & Research, Medical Technology och Consumer Markets. ZEISS har omkring 43 000 anställda och finns på plats i 50 länder med cirka 30 produktionsplatser, 60 försäljnings- och serviceföretag och 27 enheter för forskning och utveckling. ZEISS grundades 1846 i Jena i Tyskland och har idag sitt huvudkontor i den tyska staden Oberkochen.

Läs mer om Quality Innovation Days här.

Carl Zeiss AB
Tegeluddsvägen 76
102 54 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560353608

Tipsa en kollega

0.094