23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DATRON CNC-fräsverktyg är utvecklade för effektiv och högkvalitativ bearbetning

Fräsverktyg med korta skärlängder är stabilare, snabbare och mycket effektivare. Deras CNC-fräsverktyg är effektiva och har en lång livslängd, vilket ger färre verktygsbyte som i sin tur ger färre stopp och bättre flöde i produktionen.

Förfallodatum
den 28 november 2024

Vad fräser ni?
Vi hjälper er gärna att hitta rätt verktyg för just er produktion och process
Kontakta vår applikations- och frästekniker Salih Akalan  så hjälper han er att hitta rätt verktyg och hjälp med att förbättra er process och produktion. 

Hur ser er ytkvalitet ut?
Följande gäller alltid: ju kortare skär, desto stabilare fräsverktyg
Det är viktigt att välja rätt verktyg för varje process och applikation, vilket betyder att verktyget som skall användas inte bara är beroende av vilken diameter utan också av själva bearbetningsdjupet. Skäret skall alltid vara så pass långt att det endast är några millimeter längre än djupaste bearbetningsnivån. En värdefull regel: rätt djup rätt längd, men bearbetar man däremot extremt djupa hål eller nischer har man så klart inget val: då behöver man ett verktyg med tillräckligt långt användningsdjup. Vid val av ett felaktigt verktyg så kan detaljens ytkvalitet blir sämre än önskat och verktyget och spindelmotor slits snabbare, vilket ger fler verktygsbyten och totalt en högre tillverkningskostnad. 

Ladda gärna ner vår verktygskatalog

Fräs i Aluminium
DATRONs CNC-verktyg har hög fräskapacitet, tyst gång och hög stabilitet. DATRON har flertalet fräsverktyg för många olika bearbetningar. De har många olika 1- och 2-skäriga fräsar för finbearbetning och planfräsning. DATRONs har flera olika gängverktyg för snabb och noggrann skärning.

Fräs i Plast
Välj DATRONs CNC-verktyg för snabb bearbetning utan smältning. DATRONs gravyrverktyg finns med många olika vinklar och spetsar. DATRON har även ytterradiefräsar för perfekt siktkant.

Fräs i Skum
DATRON har utvecklat CNC-verktyg för att bearbeta skum. Skumfräsarna är av mycket hög kvalitet och mycket kostnadseffektiva, tidsbesparande och framförallt så slipper man efterbearbetningen som annars krävs vid bearbetning med vanliga bearbetningsmetoder som tråd-, vatten- och laserskärning av Polyurethan-skum.

Fräs i Akryl
DATRONs CNC-verktyg för akryl har hög skäreffekt – utan spånansamling och ger transparenta konturytor. Dessa CNC-verktyg ger perfekta resultat vid både finbearbetning och vid grovfräsning!

Bearbetning i Kompositmaterial
DATRONs CNC-verktyg för bearbetning i komposit är kostnadseffektiva och ger en exakt bearbetning i abrasiva material. 4-skäriga fräsar med mikrotandning, specialslipade och särskild beläggning.

Vill du se verktygen "in action"? Vi ställer ut på Elmia Vertygsmaskiner i 14- 17 Maj.
Ladda gärna ner din kostnadsfria biljett redan i dag. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063