23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

110 Serie Kulventiler från Hy-lok: Mångsidighet Möter Ekonomisk Effektivitet

Hitta den perfekta balansen mellan kvalitet och pris med 110-seriens kulventiler från Hy-lok – för hos PG Flowteknik, möts ändarna alltid.

Förfallodatum
den 23 maj 2026

I en värld där precision och tillförlitlighet är nyckelorden inom industriell instrumentering, står 110-seriens kulventil från Hy-lok som ett lysande exempel på mångsidighet och ekonomisk effektivitet. Dessa ventiler, kända för sin robusta design och flexibilitet, har blivit ett föredraget val för många skandinaviska industriföretag, tack vare deras förmåga att leverera oöverträffad prestanda till ett överkomligt pris.

Mångsidighet som räknas En av de mest framträdande fördelarna med 110-serien är dess mångsidighet. Ventilen kan levereras med Hy-Lok dubbla klämringar samt olika gängtyper som BSPT och NPT, vilket gör den till en idealisk lösning för ett brett utbud av tillämpningar. Storlekarna varierar från 1/4" till 2", och den är tillgänglig i material som 316 rostfritt stål, mässing, Monel 400, Hastelloy C-276 och Super Duplex, vilket ytterligare understryker deras användbarhet i olika miljöer.

Tekniska specifikationer som gör skillnad 110-serien är som standard lagerförd i S316 med PTFE-packningar och kan hantera upp till 69 bar. Med PEEK säte kan den dock hantera maximalt arbetstryck upp till 206 bar, vilket gör den till ett utmärkt val för de lite mer krävande servicetillfällena. Ventilens kompakta och ekonomiska design inkluderar funktioner, utöver läckagefri avstängning, lågt vridmoment för enkel hantering och en "blow out proof" spindel som säkerställer bi-direktionellt flöde.

Anpassning och säkerhet Med ett urval av handtag, inklusive fjärils-, oval-, tryck-vrid-, självlåsande och nyckellåshandtag, erbjuder 110-seriens kulventiler enastående anpassning för specifika installationskrav. Detta, kombinerat med deras låsta handtagsposition för ökad säkerhet, gör dem till en föredragen lösning för industrier som värderar både funktionalitet och säkerhet.

En Lösning för Varje Utmaning Skulle tryck- eller temperaturkraven överstiga vad 110-serien kan hantera, står PG Flowteknik redo med ett brett urval av alternativa kulventiler. Med mer än 50 års erfarenhet i branschen och en djupgående förståelse för industrins behov, är PG Flowteknik kapabel att erbjuda specialiserad rådgivning och produkter som exakt möter de specifika kraven.

Ventilerna finns i vor webbshop men om det finns en storlek eller kombination du saknar, så skriv eller ring gärna till oss.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063