23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hy-Lok 112S Serie Kulventiler

Den populära instrumenteringskulventilen - Nu med "Live Loaded" packningsdesign.

Förfallodatum
den 30 april 2026

Hos PG Flowteknik Scandinvia är en av våra favoritventiler Hy-Lok's 112 serie. Den är redan känd som en pålitlig lösning inom många industrier och med dess ventilhus tillverkat i ett stycke, erbjuder den mångsidighet och effektivitet som lever upp till vårt löfte om hög kvalitet och kompromisslös service.

112-serien, som har funnits i många år, har uppgraderats till 112S och har fått ett "Live-loaded" skivfjäder packningssystem som minskar behovet av justering, kompenserar för slitage och förbättrar prestandan under termiska cykler.

Specifikationer: Storlekar: Från 1/8" till 3/4" / 3 mm till 18 mm, designade för att passa ett brett spektrum av rördimensioner. Maximalt arbetstryck: Upp till 207 barg, stödjer höga tryckkrav. Driftstemperaturintervall: Från -54℃ till 149℃, säkerställer pålitlig prestanda under extrema temperaturer.

Funktioner: Positiv, läckagesäker stängning: Garanterar att dina system fungerar effektivt och utan oönskade läckage.

Material: Tillverkad i 316 rostfritt stål, mässing och Monel 400, vilket garanterar lång livslängd och motståndskraft under olika förhållanden.

Kula inkapslad i säte: Minimerar dödvolym och säkerställer enhetliga tätningar, vilket minskar potentialen för läckage. Tillgänglig i PFA eller TFM material för ökad kemikaliebeständighet.

Handtag med riktningspil: Ger snabb och enkel manövrering och visuell indikation på flödesriktningen.

Flera riktningar: Tillgänglig i raka, vinkelräta, trefaldiga och fyrfaldiga konfigurationer, passande för alla typer av installationer.

Enkel installation: Panelmonteringsmutter: Förenklar installationsprocessen, vilket gör det enkelt att montera ventilen i olika system.

Olika anslutningar: Inkluderar Hy-Lok dubbla klämringar samt han-/hona NPT- och BSPT/BSPP ISO-gängor, vilket ger flexibilitet i systemintegrationen.

Med Hy-Lok 112S serien tar vi ytterligare ett steg för att säkerställa att "ändarna möts". För ytterligare information eller teknisk rådgivning om integrationen av Hy-Lok 112S serien i dina system, är du välkommen att kontakta oss. Vårt team av experter är alltid redo att erbjuda bästa möjliga service och support.

Se mer här i vår SHOP eller på vår hemsida här.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047