23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz erhåller fint pris från Vestas

Pilz GmbH & Co. KG erhåller priset "Supplier of the Year Award 2010" från Vestas Control Systems, som är ett produktionsbolag inom Vestas Wind Systems A/S – världens ledande producent av vindsnurror.

Vestas Control Systems har sedan 2006 årligen arrangerat "Vestas Global Suppliers' Day", ett evenemang som bildar en plattform för kunskapsutveckling mellan Vestas och deras leverantörer. Syftet är att tillmötesgå de utmaningar som finns inom vindenergibranschen rörande kapacitet och kvalitet genom hela Vestas distributionskedja. Några av kriterierna för att vinna priset är produktkvalitet, leveranssäkerhet, uppfyllande av internationella hälso-, säkerhets- och miljöregler samt flexibilitets- och utvecklingssamarbete.

Pilz erhöll priset i kategorin Vestas Control Systems. Priset överlämnades av Keith Forsyth, Vice President Sourcing & Procurement. Vid överlämnandet nämnde Keith Forsyth bl.a. nedanstående som skäl till att valet föll på just Pilz:

• Pilz har reducerat leveranstiden från 15 till 5, som märk väl inte syftar på veckor utan dagar.
• Pilz prototypfabrik arbetar med en leveranstid på 1 dag.
• Pilz gör sitt yttersta för att uppfylla Vestas krav, även om de är hårda.
• Vestas intygar att Pilz har tagit emot utmaningarna och handlat utifrån dem. Pilz har inte bara sagt: "Det här är inte vårt affärsområde. Det är någon annans."
• Sist men inte minst behandlar Pilz Vestas som en global kund i kraft av egna dotterbolag i 24 länder världen över.
Dessutom är Pilz en leverantör som utmanar oss, vilket är ett av de kriterier som vi värdesätter högt. Om leverantörer verkligen vill samarbeta med oss, ska de utmana oss. Vestas vill bli utmanade, vi vill inte ha leverantörer som bara nickar.

Priset togs emot å Pilz vägnar av direktör Allan Paulsen och försäljningschef Finn Pedersen från Pilz Skandinavien, som har den dagliga kontakten med Vestas. Pilz Skandinavien har sin bas i Sønderborg, Danmark.

Direktör Allan Paulsen, Pilz Skandinavien, säger: "Vi är stolta över att vara säkerhetsleverantör till ett företag som Vestas, som värderar säkerheten så högt. Det är en stor ära att erhålla priset "Supplier of the Year 2010".

Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.047