23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HYDACs egna Cooling-produktion

En av HYDACs många styrkor är våra egna produktioner, det gör att vi kan kontrollera kvalitet och hållbarhet i leveranskedjan. 

Vårt TEAM besökte i förra veckan IBS Technology - vår Coolingfabrik i Italien, för att ta del av det senaste inom området. Sedan 2006 har IBS Technology varit en del av HYDAC familjen, och har en låg tradition av att göra kylelement och kompletta luftoljekylare. 

Vår expertis inom kylning gör att vi har en stark position med standard- och skräddarsydda lösningar för mobila- och industriella applikationer. HYDAC Cooling har en global täckning där vi utanför Europa även har produktion i USA och Kina. Vi tackar Giuseppe Candiani och hans kollegor för ett väldigt fint mottagande, där fokus i diskussionerna var på hur HYDAC Cooling och HYDAC Sverige ytterligare kan stärka banden, med målsättningen att ytterligare växa i Sverige och överträffa våra kunders förväntningar och hjälpa dem nå sina hållbarhetsmål med våra eminenta produkter och lösningar. 


Vi är stolta över vårt breda kylarprogram med luftoljekylare, plattvärmeväxlare och aktiva kylsystem. 
➢  Här kan du läsa mer om delar av vårt utbud, länk
➢  Vill du veta mer om HYDACs Cooling fabrik i Italien, läs här

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller offerter:  info@hydac.se
Tel: 08-445 29 70

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
www.hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.032