23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En pålitlig gängtappslösning: GARANT Master Tap Alu

GARANT Master Tap Alu är en gängtapp för alla typer av aluminium och ickejärnhaltiga legeringar. Gängtappen är specialutvecklad med dynamisk spiralstigning i spånkanalen för gängdjup upp till 4xD.

Master Tap Alu är en nykomling i Garant Master-familjen som är utformad för högpresterande bearbetning. Det specialutformade verktyget förhindrar trassliga spån och material som fastnar vilket ökar tillförlitligheten i bearbetningsprocessen. Verktyget kan bearbeta alla typer av aluminium och material utan järn. Dessutom är verktyget belagt med den senaste generationens ultrasläta DLC-beläggning som ger en förbättrad slitstyrka och förhindrar kallsvetsning. Master Tap Alu kommer i flera olika utföranden, däribland håltappen med extra lång hals för gängdjup upp till 4xD eller i HSS-E-PM skärmaterial för längre livslängd.

GARANT Master Tap Alu minskar maskinstopp och produktionsstopp tack vare sin unika geometri vilket gör den perfekt lämpad för automatiserad bearbetning. Definierad skärpreparation säkerställer att kvalitén är konstant från första till sista gängan.

GARANT Master-familjen introducerades 2015 med målet att erbjuda kraftfulla och pålitliga verktyg för högpresterande bearbetning. Utöver Master Tap Alu som är ett verktyg specialanpassat för aluminium finns även Master Tap Steel HT för svårbearbetat stål, Master Tap INOX för rostfritt stål, samt Master Tap för universalbearbetning.

Vill du veta mer om GARANT Master Tap Alu eller någon av våra andra produkter? Varmt välkommen att kontakta oss!

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.046