23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Intercut lanserar 50 kW fiberlaser från Italien

Cutlite Pentas FIBER PLUS fiberlaser skärmaskin erbjuder hög kvalitet, produktivitet och låga driftskostnader. • Lasereffekt upp till 50 kW. • Arbetsområde upp till 15000 x 3000 mm.

Fiber Plus, Cutlite Pentas mest effektiva fiberlaser skärmaskin.

EVO 3 Head
Evo 3 skärhuvudet är utrustad med en kapacitiv sensor för höjdkontroll.
Fiberlaser PLUS är utrustad med skärhuvudet Evo 3 med autofokus, som utvecklats och designats av Cutlite Pentas FoU-avdelning. EVO 3 tillverkas med högprecisionsmekanik och är utrustad med en kontaktlös kapacitiv sensor för reglering av skärhöjden.
Skärhuvudet och fokuslinserna kan användas med upp till 50 kW lasereffekt och ett tryck på 25 bar.

Bevel Head
Skärhuvudet för fasskärning, designat av Cutlite Penta, gör att fas-processerna kan utföras utan kompromiss med kvalitén på den vanliga rakskärningen.
Fashuvudet, som är innovativt i sin konstruktion, är kompakt, har låg vikt och samma grunddesign som skärhuvudet för rakskärning. Fashuvudet kan rotera +/- 45°

Mekanisk design
Basen är en svetsad stålkonstruktion som sedan är bearbetad och anpassat för linjärmotorer och styrningar med högsta precision.
Gantryn består av en lätt, robust stålkonstruktion som är tillräckligt styv för att kompensera för termisk expansion utan att deformeras. Denna konstruktion ger en extremt hög dynamisk prestanda.

Läs mer om Fiberlaserskärmaskiner

Intercut Sverige AB
Box 8026
Besöksadress: Orrvägen 26-28
192 08 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564367430

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047