23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Exakt nivåmätning med magnetostriktiva givare

Magnetostriktiva givare används normalt som lägesgivare. Men tillsammans med en flottör blir de ett perfekt val för nivåmätning.

Magnetostriktiva givare förknippar man ofta med längd positionering, linjärgivare som är inbyggda i cylindrar är en vanlig applikation. Men magnetostriktiva givare är även ett utmärkt val för nivåmätning där man har höga krav på noggranhet. Man kombinerar då en cylindergivare med en flottör och får på så sätt en kraftfull flottörgivare.

Tekniken har mycket hög noggrannhet samt upplösning och den beröringsfria principen ger även mycket lång livslängd. Flottören finns i många former och material för att passa olika medium. Våra magnetostriktiva givare i GY-serien finns i en stor variation av form och funktion och med ett stort val av utsignaler; analoga, incrementella, SSI, Profibus etc. Det gör att GY-serien till en mycket mångsidig nivågivare som kan användas i ett brett spektra av applikationer. 

Läs mer om de olika magnetostriktiva GY-givarna som kan användas för nivåmätning här.

Flottörerna som passar tillsammans med GY-givarna hittar du här.

Har du frågor om nivågivare och hur man kan använda magnetostriktiva givare kontakta Maximilian, kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.048