23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ulf Karlberg ny VD för Areco Direct – Tar ledning i en tid av snabba förändringar

Areco Direct, grossistverksamheten inom Areco-koncernen, tillkännager idag utnämningen av Ulf Karlberg som ny VD för bolaget. I en tid av snabba förändringar, där flexibilitet är avgörande för att möta kundernas unika behov, tar Ulf Karlberg ledningen för att forma Areco Direct till en snabbfotad organisation med fokus på service och en stark lokal närvaro.

Ulf Karlberg, som haft rollen som vice VD sedan 1 mars 2023, ser fram emot den stora utmaningen. 

Areco Direct har som målsättning att bli rikstäckande inom 4 år med marknadens största och bredaste produktutbud.
"I min nya roll vill jag bygga en organisation som inte bara är effektiv och konkurrenskraftig utan också nära och engagerad i varje kunds unika behov. Areco Direct kommer att bli det självklara valet för kunderna genom att erbjuda bästa personliga servicen på våra filialer," säger Ulf Karlberg.

Ulf Karlberg betonar vikten av att skapa en arbetsmiljö där personalen trivs och har roligt på jobbet, med övertygelsen att engagerade medarbetare leder till nöjda kunder. Han ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka Areco Directs närvaro på marknaden och är tacksam för det förtroende han fått.

Peter Areskog, koncernchef, framför sin tacksamhet till den tidigare Vd:n Ingvar Delén för hans bidrag till Areco Direct och önskar Ulf Karlberg lycka till i den nya rollen i att leda Areco Direct genom denna spännande fas av fortsatt utveckling. 

För mer information, kontakta: 
Ulf Karlberg, VD Areco Direct
+46 73 631 73 15
ulf.karlberg@areco.se

Peter Areskog, Koncernchef Areco
+46 70 554 20 30
peter.areskog@areco.se 

Kort om Areco
Areco är en svensk privatägd koncern som bildades 1944 och är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåt. Kärnverksamheten riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Koncernen indelat i fem affärsområden med 325 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen, och har för innevarande år en omsättning på ca 4 mdr SEK.

Areco Direct är grossistverksamheten och lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men har även ett brett sortiment inom handelsstål, armering och ventilation.

Areco
Vinkelgatan 13
211 24 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5560432527

Kontaktperson

Anita Benke
Marknadskommunikatör
+46 406985125 anita.benke@areco.se

Tipsa en kollega

0.032