23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snabb hjälp med specialtätningslösningar

Carsten Holm AB har ett sortiment med över 135. 000 artikelnummer. Trots detta kan det finnas ett behov av specialutvecklade tätningar–där kommer företagets supportavdelning in i bilden med specialister som hjälper kunden att hitta rätt lösning.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Specialtätningar för nyutvecklad utrustning
När OEM-tillverkare utvecklar ny utrustning och behöver nya tätningar eller packningar är det inte alltid bara att välja den optimala lösningen som uppfyller alla krav. I vissa fall finns tätningen helt enkelt inte utan behöver konstrueras helt från grunden.

Det krävs expertkunskaper om materialval, dimensionering, utformning och tillämpningsområden, något många företag inte har.

Support från erfarna specialister
På den tekniska supportavdelningen hos Carsten Holm AB är medarbetarna fackexperter som har arbetat med tätningar och användningsområden under många år.

Supportmedarbetarnas breda och djupa erfarenheter innebär att de kan vägleda och hjälpa kunderna med utformningen av mycket komplicerade tätningslösningar. Med hjälp av den senaste datortekniken och 3D-skannrar kan de också visualisera den färdiga konstruktionen.

Egenproduktion sparar tid
Carsten Holm AB har egenproduktion på fabriken i Danmark och har tillgång till en högteknologisk maskinpark med toppmoderna CNC-maskiner samt ett stort lager råmaterial. Det betyder att när ritningarna på den nya tätningen är klar kan man genast framställa en prototyp och därefter kan den flexibla produktionen leverera både små och stora serier.

Alla produkter genomgår naturligtvis en dokumenterad kvalitetskontroll.

Kontakta oss
Behöver du också specialtätningar för en ny produkt? Kontakta oss! Vi finns här och kan hjälpa dig snabbt.

 

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.046