23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyckelfärdigt elektriskt styrsystem för mobilkranar - xCrane

Söker du snabb svarstid och smidiga individuella kontroller för var operatör. xCrane systemet är kompatibel med både ström- och spänningsstyrda ventiler och en rik I/O set gör det möjligt att ansluta den till en mängd olika sensorer, joysticks och tredje part moduler. Vi förser dig med en krankontrollapplikation, CODESYS-bibliotek och produktalternativ som hjälper du får en flygande start på ditt projekt.

xCrane-systemet gynnar bland annat  OEM krantillverkare och systemintegratörer. Systemet består av en kontroller,
xCrane-applikationen, en displayenhet och joysticks. Som ett anpassat servicealternativ, designar vi  och levererar lämplig tråd selar utifrån era behov.

För att definiera de hydrauliska lösningarna, joysticks och andra alternativ som ska användas, har vi utvecklat ett serviceverktyg för att utföra konfigurera och ställa in parametrarna behövs. Systemet är helt kompatibelt med både 12V och 24V maskiner. 

Genom att använda öppna gränssnitt och CODESYS verktygskedja erbjuder vi OEM-kran tillverkare och systemintegratörer totalt frihet att fortsätta utvecklingen av xCrane system genom att lägga till olika kranar typer eller funktioner, såsom parallellkranar eller spetskontroll.  Samt tillhandahåller vi färdiga mallar och verktyg som kan användas för att skapa en unik användare gränssnitt och differentiera produkten ser vi att du alltid har möjligheten att vara uppdaterad. Olika trådlösa fjärrkontroller kan lätt  integreras i xCranes styrsystem. Allt du behöver göra är att konfigurera era CAN meddelanden från fjärrmottagaren. 

Vill du veta mer om xCrane, läs här

Varmt välkommen att kontakta våra experter för mer information
Tel: 08-445 29 70
info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

www.hydac.se

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC!

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.031