23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RavemaExpo 2023 – där julstämning och industriell teknik möts!

Återigen bjuder vi på Ravema in till vår årliga mässa fylld av innovativa lösningar, spännande nyheter och givande möten! Den 12-14 december öppnar vi upp dörrarna till vårt Teknikcenter på Margretelundsvägen 1 i Värnamo.

Under årets expo kommer vi visa upp en rad olika premiummaskiner från Mazak, bland annat Integrex i 250 HS x 1000, VRX i300AWC och FG-220 Fiber Rörlaser. Vi kommer även att visa upp kvalitetsverktyg från Hoffmann Group, uppspänningslösningar och mycket mer. Som vanligt utlovar vi julstämning och i år bjuder vi på jullunch levererat av Smakfullt i Forsheda. 

Nytt för i år är att vi med glädje kan välkomna Gröndahlsskolan i Värnamo för att förgylla vår onsdagsmorgon med ett luciatåg. 

Mätning i kontrollerad miljö för exakta mätningar – i vårt nya mätrum! 
Nu kan vi på Ravema erbjuda våra kunder kontrollmätningar i vårt nybyggda mätrum. I en reglerad miljö med standardiserat klimat, luftfuktighet och kontrollerat luftflöde för att minimera dammförorening. Verifiering av kravspecifikationen med hjälp av avancerad mätutrustning ger säkerhet för dig som kund. I mätrummet kommer ni se produkter från bland annat Wenzel och Jenoptik. 

Varmt välkomna att inviga mätrummet tillsammans med oss den 12 december kl. 10.30! 

Över 40 medutställare på plats! 
Vi på Ravema är mycket stolta över att så många företag väljer att ställa ut under RavemaExpo och hjälper oss med skapandet av en engagerande och givande utställningsmiljö. Med över 40 medutställare på plats bidrar alla med en extra dimension av expertis, bredare branschnätverk och gör mässupplevelsen rikare. 

För mer information om mässan, medutställare och för att registrera ditt besök, besök vår hemsida www.ravema.se/expo. 

Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen till oss på Ravema. 

 

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047