23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

WJS Tech Day 2023 – forum för teknik i framkant

En mulen dag i oktober besökte en grupp kunder från olika delar av Europa Water Jet Swedens huvudkontor i Ronneby. Anledningen var WJS Tech Day. Ett nytt forum för teknik i frontlinjen där kunder bjöds in för att uppleva det senaste inom vattenskärningstekniken.

Syftet med WJS Tech Day var att hjälpa kunderna vara uppdaterade genom att dela med sig av det senaste inom vattenskärningstekniken samt erfarenhet och kunskap från företagets vattenskärningsspecialister. Med ett begränsat antal deltagare fanns det utrymme och tid för både teori, praktik och fördjupade diskussioner.  

På agendan stod nyheter inom 3D vattenskärning, fasskärning, vattenskärning med vinkelkompensation, mikroskärning och mer. Allt presenterat i form av verkliga kundcase och live demonstrationer.

-          Det var ett mycket bra möte och en ny erfarenhet för oss alla, avslutade Rafal Zawadzki från Polen. Mycket intressanta kundcase, speciellt 5ax Ultra och ALPHA case, som Tony presenterade för oss i slutändan.

En åsikt som också delas av Sascha Wessel från Tyskland

-          Jag tycker att det var ett bra evenemang, säger Sascha. Det är bra med det mindre formatet eftersom det gör det mycket lättare att komma i kontakt med de olika personerna.  

Detta var den första WJS Tech Day, men det kommer sannolikt att bli ett återkommande evenemang för kunder som vill ligga steget före.

-          Den allmänna responsen från kunderna har varit mycket positiv, avslutar Lennart Svensson, VD och koncernchef på Water Jet Sweden. Detta är något vi kommer att fortsätta utveckla och bjuda in fler kunder till Tech Days i framtiden, avslutar Lennart.

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565169066

Kontaktperson

KW

Tipsa en kollega

0.032