23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jeeves välkomnar Two till sin partnerkanal

Vi på Jeeves fortsätter utöka vår partnerkanal och är glada att kunna meddela att vi nu välkomnar partner nummer två – det vill säga Two – in i familjen. Two är specialister inom affärssystem och BI och blir ett välkommet tillskott i Jeeves partnernätverk.

- Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Two in i vårt partnernätverk och vi vet att de kommer kunna tillföra mycket då de har stor erfarenhet och är väldigt vassa på det de gör. Tillsammans blir vi bättre och kan jobba bredare med kunderna. Vi jobbar redan med flera gemensamma kunder där Two har bidragit med sin kompetens och konsulttjänster inom affärssystem och BI, berättar Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves. 

- Vi ser fram emot partnerskapet med Jeeves som innebär att vi får möjlighet att fördjupa vår kompetens inom Jeeves ERP och kommer närmare organisationen hos Jeeves. Jeeves står inför en spännande resa just nu när många av de befintliga kunderna ska gå över till ett molnbaserat affärssystem. Här ser vi att vi med vår djupa kompetens och stora erfarenhet av affärsutveckling, uppgraderingar, integrationer och förädling i Jeeves kan hjälpa till, säger Jonas Hellström, Affärsområdeschef för Jeeves ERP hos Two.

Läs hela nyheten här

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031