23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm AB ställer ut på Elmia Subcontractor 2023

Den 14e till 16e november är det återigen dags för Elmia Subcontractor i Jönköping. Bland utställarna finner man i år även packnings- och tätningsspecialisten Carsten Holm AB.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

En ny aktör på den svenska marknaden
Det familjeägda danska företaget Carsten Holm A/S startade våren 2022 även ett bolag i Sverige. Carsten Holm AB är i full gång med att på allvar etablera sig på den svenska marknaden och har valt att ställa ut på flera av årets viktiga industrimässor. I nästa vecka börjar Nordeuropas ledande mässa för underleverantörer; Elmia Subcontractor i Jönköping.

Positiv uppmärksamhet
”Förra månaden deltog vi på Vatten-mässan i Göteborg, där vi blev helt överväldigade av den positiva uppmärksamhet, våra packningar och tätningar fick. Vi hoppas naturligtvis bygga vidare på intresset och få minst lika många nya spännande kontakter på Elmia,” säger Michael Lauritsen, som är försäljningschef på Carsten Holm AB.

Flera starka danska företag
Carsten Holm AB har valt att ställa ut i Danish Export Associations paviljong, tillsammans med flera andra danska företag, som också presenterar kvalitetslösningar till industrin.

”Vår kunniga personal möter du i monter B04:40 i B-hallen under mässans alla dagar,” berättar Michael Lauritsen och fortsätter: ”För både existerande och potentiella nya kunder, är vi stolta att visa hur tätnings- och packningslösningar från Carsten Holm kan optimera deras verksamhet.”

Enormt sortiment och snabb leveranstid
Carsten Holm AB är en erfaren aktör på den svenska marknaden. Det danska moderbolaget har nämligen levererat tätningar och packningar av högsta kvalitet till kunder i hela världen sedan 1979. 

Vi har i dag ett stort sortiment på över 135.000 unika standardprodukter, som levereras direkt från vårt stora lager, samt skräddarsydda lösningar som vi tillverkar själva. 

Det betyder, att Carsten Holm AB erbjuder både hög kvalitet, snabb leveranstid – och ovärderlig expertkunskap om alla tänkbara typer av tätningar och packningar.

Läs mer på www.carstenholm.se

Vi ser fram emot att träffa dig på Elmia Subcontractor 2023! Ladda ner din gratis biljett här: 

Event:           Elmia Subcontractor
Plats:             Elmia Mässan, Mässvägen 12, 554 54 JÖNKÖPING 
Datum:         14e – 16e november 2023
Monter:        Danska paviljongen, monter B04:40 i Hall B

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.031