23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jeeves tecknar partneravtal med Systemstöd

Tidigare i våras meddelade Jeeves ett beslut att växla upp med en utökad partnerkanal i Sverige. Detta för att möta den ökade efterfrågan både från befintliga och nya kunder. Företaget meddelar idag att man är glada över att ha tecknat avtal med Systemstöd som blir den första partnern i detta partnernätverk. Systemstöd är experter på affärssystem och har lång och gedigen erfarenhet.

- För oss på Jeeves känns det väldigt roligt att kunna dela den här nyheten då vi har lagt ned mycket tid och energi på att hitta rätt partners till vårt partnernätverk. Och vi känner att vi har fått till en fullträff med Systemstöd, de har lång erfarenhet av branschen och av Jeeves ERP och har ungefär 40 konsulter som redan levererar tjänster och expertis kring vårt affärssystem, säger Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves.

- Vi på Systemstöd är väldigt glada över vårt partnersamarbete med Jeeves och vi ser att det här kan stärka vår konsultverksamhet ytterligare. Vi jobbar redan när många gemensamma kunder som använder Jeeves ERP och stöttar kunderna i allt från implementationer, verksamhetsutveckling, integrationer, anpassningar, support och uppgraderingar, säger Fredrik Jansson, VD hos Systemstöd.

Läs hela pressreleasen här

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031