23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Produktnyheter under Elmia Subcontractor

Nu närmar sig Elmia Subcontractor med stormsteg! Och vi välkomnar dig till vår värld för att ta del av våra nya produkter och lösningar för bland annat tunga fordon, fordonsutrustning och inbrottsskydd. Varmt välkomna till Industrilås monter A05:19!

Årets nyheter
I år kommer du som besökare få en exklusiv förhandstitt på nya och utvalda produkter från vårt växande sortiment. Utan att avslöja för mycket kan vi berätta att nyheterna innefattar:

  • Rotary-låssystem – vår växande produktfamilj med komponenter för flexibla lås som slås igen (slam-to-close) gör att vi kan konfigurera ditt valda låssystem för att passa just din applikation.
  • Högkvalitativ fordonsutrustning i form av takventilation, fordonsbelysning, säkerhetsutrustning med mera - vår produktexpert från Industrilås UK, Richard Jarrett är på plats under mässan och visar och förklarar de nya produkterna!
  • Lådskenor med hög precision och stor lastkapacitet – vårt sortiment inkluderar även skenor för mycket tung användning.
  • Digitalt handtag för balkongdörrar – ta del av vårt unika dörrhandtag och spännande kommande lanseringar på plats.
  • Inbrottsskydd 1627 RC2 & RC3 för entrédörrar – ett innovativt inbrottsskydd som gör det mer eller mindre omöjligt att bryta sig igenom en dörr.

Produktfamiljer att lita på
Under Elmia kommer vi även ha med oss våra uppskattade och välbeprövade produktfamiljer Industrilas Klima-flex™ , Industrilas Vector™ och Industrilas Vision™ . Familjerna riktar sig till användare inom ventilation, fordon, transport, kraftproduktion/kraftförsörjning, laddstationer och IT och telekom, bland annat. I vår monter kommer det helt enkelt finnas något för alla! Och skulle vi mot förmodan inte ha det du söker, kan vi designa och tillverka en kundanpassad lösning, endast för dig.

Design att lita på
Industrilås produkter designas och tillverkas lokalt i Nässjö. Under året flyttar vi successivt delar av våra produktionsavdelningar till en helt ny, större och modernare facilitet i området. Investeringen medför att vi kommer ha dubblat vår produktionskapacitet när allt är klart. Med total kontroll över processen kan vi garantera att alla produkter lever upp till branschens standarder och krav. Vi försöker alltid tänka ett steg längre, för att leverera funktioner som överträffar det förväntade. 

Välkommen till Elmia och Industrilås monter A05:19!


Elmia Subcontractor 2023
Adress: Mässvägen 12, 554 54 Jönköping 
Datum: 14–16 november
Öppningstider: tisdag – onsdag: 09.00-17.00, torsdag: 09.00-16.00
Industrilås monter: A05:19

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Kontaktperson

PF
Per Fegler
Kommunikationschef
+46 707721891 per.fegler@industrilas.com

Tipsa en kollega

0.046