23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Granzow Piping Solution - Helhetslösningen inom rörsystem för tryckluft

Med vårt koncept inom rörsystem för tryckluftsanläggningar, Granzow Piping Solution (Granzow PS), kan vi med våra 55 år i branschen erbjuda dig en komplett lösning - från kompressor till slutanvändare, och där rörsystemet Transair är det självklara valet.

Granzow PS - Från ax till limpa
Vi hjälper dig med ritning, projektering, BOM (bill of material) och ansvarar gärna för helheten med installation från kompressorn ända ut till slutanvändaren!

I Granzow Piping Solution så har vi valt att jobba med Transair – ett rörsystem för tryckluft som är ett extremt smidigt och enkelt system att montera och arbeta med.
Eftersom det är tillverkat i aluminium och man monterar det med kopplingar som man skruvar ihop rören med så går arbetet mycket snabbt. Dessutom rostar inte aluminium så livslängden blir längre och luftkvalitén betydligt bättre än traditionella rör som är tillverkade i stål.

Transair är ett kostnads- och miljöeffektivt alternativ
Kombinationen att de är lättmonterade tillsammans med att de också är energieffektiva gör att Transair både blir ett kostnadseffektivt alternativ vid montage då arbetskostnaden blir lägre, och också ett bra miljöval då de är mycket energieffektiva på grund av lägre tryckfall.

Vi lagerför rör, kopplingar och andra tillbehör i dimensionerna Ø25-, Ø40- och Ø50 mm, men självklart kan vi ta hem allt i Transair-sortimentet på beställning med en kortare leveranstid.

Kontakta oss här för projektering, offert eller andra funderingar!

 

Granzow AB
Malmagatan 3
745 37 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561157909

Kontaktperson

GA

Tipsa en kollega

0.031