23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Öka din produktivitet - lastavkännande styrventiler

Lastavkänning uttrycker exakt vad det innebär. Systemet arbetar enligt den här principen: lasttrycket på ställdon i mobila maskiner registreras. Tryckkompensatorer använder informationen och ser till att rätt flöde tillhandahålls.

Enkel maskindrift med ökad produktivitet samtidigt
Särskilt när det gäller mobila applikationer arbetar olika aktuatorer parallellt. Utöver svårigheten med att ställa in rörelsehastigheten förekommer det även ofta oönskade hastighetsvariationer. Precision och noggrannhet på arbetet blir lidande av detta. Med våra lastavkännande huvudstyrventiler garanterar vi en enklare maskindrift samtidigt som produktiviteten ökar. 

Föreskrifter och en kompakt design sparar monteringsplats och resurser
Nya föreskrifter ökar behovet av både energisparande lösningar och platssparande lösningar. Med HYDAC uppnår du en hög effekttäthet utan att göra uppoffringar när det gäller energieffektiviteten: vår kompakta ventildesign sparar viktig monteringsyta vilket i sin tur sparar resurser.

HYDAC ventilserie LX-3 och ventilserie LX-6
LX-3 och LX-6 är lastkompenserade ventiler med tryckkompensatorer uppströms för system med konstanta eller variabla kolvpumpar. Upp till tio funktioner kan styras oberoende av varandra så länge som det maximala pumpflödet är högre än det flöde som begärs. Systemen har utvecklats med fokus på hög precision, finstyrning och energieffektivitet. Kranar, skördemaskiner, maskiner med crawlers eller andra mobila maskiner spelar ingen roll - den flexibla konstruktionen och den kompakta designen gör att de passar till många olika tillämpningsområden.

Lastavkänning uttrycker exakt vad det innebär. Systemet arbetar enligt den här principen: lasttrycket på ställdon i mobila maskiner registreras. Tryckkompensatorer använder informationen och ser till att rätt flöde tillhandahålls. På det här sättet får varje ställdon exakt det volymflöde som krävs för att utföra arbetsfunktionerna utan begränsning. Målet med detta: ett exakt, repeterbart utförande av arbetsfunktioner - för bästa möjliga resultat.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda er inom styrventiler, se ett urval här:  

Varmt välkommen att kontakta våra experter
Tel: 08-445 29 70
info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

www.hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.078