23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elektrifiering: Upptäck sortimentet med elektriska drivenheter & batterisystem

Alla företag är idag under ökande press att utvecklas och omställningen är runt hörnet. Om du vill bli konkurrenskraftig måste du vara mer än bara innovativ, en snabb time- to-market är högsta prioritet. Vi har möjlighet som utvecklingspartner till er att bidra till er omställning för e-mobilitet och elektriska maskiner.

Är bilindustrin det första du tänker på när du tänker på elmobilitet? Då missar du elektrifieringens möjligheter: med transportsektorns 25% av de totala växthusutsläppen i EU omfattas den av stränga direktiv. Detta gäller såväl kommersiella fordon och mobila maskiner som bilar. Kompakta byggmaskiner drar fördel av elektrifiering, framförallt i städer. Men även större kraftfulla maskiner håller på att bli elektriska, både inom gruvindustrin och på flygplatser.  

Låt oss starta där elektrifiering börjar - Med energi. För på varje elektrisk maskin fokuserar man på kärnkomponenterna: ett rejält batteri och en effektiv drivenhet. Vi kan erbjuda dig lösningen i samarbete med INVENOX, som är en del av HYDAC-gruppen - det gemensamt utvecklade litium-jon batterisystemet har en utmärkt energitäthet tack vare designen med en hög integrering av funtioner och en kompakt placering av battericellerna. Ett ytterligare HYDAC-företag spelar en stor roll i detta: ENGIRO. Som teknisk ledare för högeffektiva innovativa elektriska drivenheter och kraftöverföringslösningar kan vi erbjuda en lösning på de krävande miljöutmaningarna som vi har i vår snabbt förändrande värld. 

Vill du veta mer om elektriska drivenheter, batterisystem eller andra möjligehter, vällkommen att kontakta oss eller läs mer här:
Elektrifiering av mobila maskiner

Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

 

 

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.047