23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Welser Profiler är stolta över att meddela att vi har en ny Sales Manager för Norden.

Welser Profil är glada över att presentera vår nya Sales Manager för Norden, Mirza Jaskic. Med bas i Tranemo, Sverige, kommer vår nya teammedlem att spela en central roll i att betjäna våra kunder i hela Norden. Han kommer att vara en nyckelaktör i att säkerställa att vi inte bara upprätthåller starka kundrelationer, utan även vidareutvecklar dem till en ännu mer förstärkt nivå av samarbete.

Tillägget av vår Sales Manager blir en central del av vår ansträngning att stärka samarbetet med företag i Norden. 

Med många års erfarenhet inom försäljning har vår nya Sales Manager en beprövad förmåga att bygga och underhålla framgångsrika kundrelationer. Placerad fördelaktigt läge i södra Sverige, i Tranemo, har han möjligheten att snabbt besöka våra kunder i Norden och säkerställa smidig kommunikation och en djupare förståelse för deras behov.

Vi är övertygade om att vår nya Sales Manager, med sin kompetens och engagemang, kommer att spela en avgörande roll i att förstärka vårt samarbete med våra befintliga kunder och välkomna nya kunder i hela Norden. Welser Profil upprätthåller sitt åtagande att leverera högkvalitativa profiler och kundanpassad service.

"Det är med stor glädje och förtroende jag tar på mig den nya rollen. Vi står inför en spännande tid där både vårt företag och branschen genomgår betydande förändringar, med nya rättsliga regleringar och teknologiska framsteg som formar landskapet. Jag är fullt medveten om de kommande utmaningarna och möjligheterna, och jag ser fram emot att stötta Welser i att möta den ökande efterfrågan på miljövänligare stålalternativ. Dessa förändringar öppnar upp spännande möjligheter för tillväxt och innovation, och jag är övertygad om att vi, tillsammans med vårt dedikerade team, kommer att vara ledande i denna utveckling." -  Mirza Jaskic.

För mer information eller för att schemalägga ett möte med vår nya Sales Manager för Norden, vänligen kontakta honom på M.jaskic@welser.com  / +46 707740250.

Om Welser Profil:

Welser Profil är en ledande tillverkare av specialprofiler i stål och andra metaller. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för olika branscher och är kända för vår höga kvalitet och kundorienterade approach. Vi strävar efter att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder runt om i världen.

www.Welser.com

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.046