23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Teknikintresset genomsyrar hela AD-Plasts verksamhet

Hos AD Plast i Anderstorp är det stort fokus på att optimera och effektivisera, gärna med hjälp av ny teknik. Motorn i allt är Jeeves ERP där man sköter allt ifrån ekonomi till produktion.

Som 10 åring skruvade AD-Plasts vd Michael Jonsson isär sin första motor och  teknikintresset är något som följt honom sedan dess. Numera får han  utlopp för det i den egna verksamheten där de kontinueligt jobbar för att automatisera och digitalisera verksamheten. 

Motorn i AD-Plasts verksamhet är Jeeves ERP där man sköter allt från ekonomi till produktion, och till och med styr de AGV truckar som jobbar dygnet runt med att dra pallar, leverera verktygen när ställare ska byta verktyg på maskinen och även se till att de hamnar på rätt lagerplats eller lasta på trailers. 

- Fördelen med att ta bort manuella tidskrävande uppgifter är att vi får mer tid över till att jobba med roligare och mer värdeskapande uppgifter, som att planera hur allt ska läggas in i produktion i stället. Vi tittar inte bara på hur vi kan effektivisera produktionen utan även administrationen. Det här är något som verkligen bidrar till en bra arbetsmiljö hos oss. 

Vill du se den längre videointervjun med Michael så finns den här på vår hemsida

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.094