23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Service: Påfyllning av ren olja, tankrengöring eller helt oljebyte

Regelbunden kontroll av drift- och systemparametrar skyddar mot kostsamma stopp. HYDAC Service Center övervakar ex. oljan och filtrens tillstånd, samt ackumulatortryck och ventilinställningar på dina tillämpningar. Växlingsstötar och -vibrationer registreras med den senaste mätutrustningen och parametrar analyseras och loggas. Baserande på den här informationen tas inspektionsintervallen över till kraven efter behov. HYDACs serviceutbud är den professionella "all inclusive" hjälpen som du behöver för era individuella servicebehov.

Öka produktiviteten och tillgängligheten i era system
Den tekniska utvecklingen går inte att stoppa – i många tillämpningar, kommer de maskiner som inhandlas idag inte kunna producera den kvalitet som krävs imorgon. Istället för att köpa nya är det bästa alternativet både när det gäller teknik och konstnaderna, oftast att bygga om och modernisera komponenterna och systemen som används.

Vi kommer att arbeta med dig inom alla specialistområden för att hitta optimeringspotential för din tillämpning – så att du kan minska dina driftkostnader och öka produktiviteten och tillgängligheten på dina system. 
Se video: Serviceteknikern Thomas Wadman byter en pump på ett vattenkraftverk

Driftsättning av komponenter, subsystem och hela system
Vi har rätt utrustning och systemkunskap för alla typer av serviceuppdrag. Oavsett om det gäller driftsättning av hela smörjsystem, hydraulik, kontroller eller anslutning av nya komponenter och bygga in subsystem i ett befintligt system – vi tar hand om driftsättningen av dina tillämpningar.

Det startar med inställningen, sedan installationen, rördragningen, systemspolningen, trycktestet och sedan kommer den första idrifttagningen – vid alla dessa steg får du hjälp av erfarna specialistteam för hydraulik, elektronik, elsystem, metallarbete, svetsning och byggledning för serviceåtaganden runt om i hela världen.

På plats i dina lokaler – localt för lokala
Om det önskas genomför vi reparationer av hela HYDAC produktsortimentet på plats hos er,  och även  på utrustning från andra märken. Beroende på dina behov skiljer vi mellan reparationer relaterade till individuella order med extra koll på kostnaderna och ett paket med reservdelar.

I mycket brådskande fall utför vi nöd- eller expressreparationer. I sådana fall får du tillbaka den lagade delen inom ett par timmar – eller också sätter vi tillbaka den direkt i systemet igen.

Exempel på service - Påfyllning av ren olja, tankrengöring eller helt oljebyte: 
Professionell hantering vid transport av vätskor på distanser upp till 120 m och mängder på upp till 200 m³ tillsammans med spolning av rören.

  • Förhandskontroll av maskinens och systemens renhet samt säkerhetsenheterna och uppenbara ställen för läckage.
  • Blankning som krävs av rör och förbrukare och påfyllning av maskinen eller systemtanken från en tankbil eller andra behållare via en filtreringsenhet.
  • Maskin- och systemspolning i huvudkretsen till den renhetsklass som krävs kan uppnås.
    Kontinuerlig mätning av renhetsklassen i flödet samt provtagningen av oljan som referensprov för framtida jämförande mätningar.
  • Anslutning av rör och förbrukare och avslutande läckagekontroll.
  • Komplett dokumentering av arbetet och renhetsklassen inklusive en avslutad servicelogga som stannar vid maskinen.

Letar du efter en samarbetspartner för service av lösningar som är i enlighet med standarderna?
Tack vare vår expertis och den långa erfarenhet och utbildning våra anställda har, kan vi hjälpa. Vi hjälper dig med problemanalyser, design och dokumentlösningar - och erbjuder även ett omfattande serviceutbud även efter installationen och driftsättning. 
Läs mer om vår Service och möjligheter här

Välkommen att kontakta oss:
Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.031