23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Väte & alternativa energikällor - Ett urval av alternativ

Väteproduktion, väggasstationer eller bränslecellsystem för mobila och industriella tillämpningar spelar ingen roll - låt oss presentera ett par alternativa energikällor med väte- och bränslecelltillämpningar.

Väte – en teknik med stor potential
Vi har en lång väg framför oss innan vi har hittat svar på alla frågor som har med väte att göra. Detta beror på att produktion, försörjning och användning av väte fortfarande innebär stora utmaningar för företag. Men en sak är säker: väte och alternativa energikällor i mobila och industriella lösningar har en enorm potential. Potential för en miljövänlig och emissionsfri framtid i hushåll, industrier och transport.

#h2production #AEL #AEM #PEM #SOEC
Väte är en av de mest lovande alternativa energikällorna för att ersätta fosila bränslen i industrin och infrastrukturen på väg till en koldioxidfri framtid. väte kan tillverkas i olika processer. Den mest hållbara metoden är vattenelektrolys med elektricitet från förnybara energier. I den här processen bryts två vattenmolekyler (2H2O) ned till två vätemolekyler (2H2) och en syremolekyl (O2) med hjälp av elektrisk energi.

Oberoende av tekniken som används (AEL, AEM, PEM, SOEC), har vi möjlighet att hjälpa dig med väteproduktionen med vårt ständigt växande produktutbud. Vi erbjuder redan nu ett brett utbud med produkter för att göra elektrolyser mer effektiva, ekonomiska och säkra.

  • Termiska vätskesystem - Luftkylningssystem t. ex för vätskeflöden (avjoniserat vatten, vattenhaltig KOH) och kompressorkylsystem för kondenstorkning (gaskylare) för filtrering av partiklar i gaser och vätskor.
  • Väte / gastorkning - DIN EN 17124 specifierar att dessa orenheter måste vara lägre än 5 ppm. Med vår innovativa vätetorkning kan vi uppnå högre vätekvaliteter än standardkraven om det behövs
  • Separatoroptimering / fasseparering -  separatortankar KAN  minskas in så mycket som möjligt och effektiviteten på hela systemet är maximal tack vare en aktiv avgasningsenhet.
  • Hydraulisk stackklämning  - motverkar läckage mellan bipolära plattor, förenklar underhållsarbetet och ökar livslängden. Vi hjälper dig med aktiv stackförspänning i stackdrift och statisk stackklämning under stackmontering.

Vill du komma i kontakt en av våra experter och se bästa lösningen för er, du når oss på: 
Tel:  08-445 29 70
 info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga
Sweden
www.hydac.se  

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.033